Dissabte 21 d’octubre arriba una proposta de teatre amb LA FAULA DE L’ESQUIROL al cicle familiar amb La Baldufa Teatre

Dimarts 17 d’octubre de 2023
Un espectacle teatral i multidisciplinari amb els premis a millor producció i millor espai escènic a la Fira de FETEN de Gijón 2002, LA FAULA DE L’ESQUIROL arriba el dissabte 21 d’octubre a les 18h al Teatre Clavé. Les entrades tenen un preu de 8€ i es poden adquirir a la taquilla del Teatre Clavé.El gran eriçó viu plàcidament, a l'ombra d’un gran roure, i cuida dels seus, mentre gaudeix del seu raconet de món. Un dia, però, aquesta pau es veurà pertorbada, per l'arribada d'un esquirol amable, trapella i juganer. La seva convivència no serà fàcil. Descobrirem un eriçó esquerp i protector, i un esquirol amb ganes de saber i compartir.

Una de les característiques de les faules és que sempre acaben amb una conclusió moral. Així doncs, de què ens vol parlar La faula de l'esquirol?

Amb aquest espectacle, La Baldufa us proposa de pensar, reflexionar i aprofundir sobre la diferència i el mestissatge. L'eriçó i l'esquirol són molt diferents, però tenen infinitat d’oportunitats per aprendre i compartir plegats.

Les entrades d’aquest espectacle del cicle familiar tenen un preu de 8€ (preu Ae 7€)i es poden adquirir a la taquilla del Teatre Clavé de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 17h a 20h i el dia de la funció des d’una hora abans del seu inici.
Així mateix, per als espectacles del Cicle familiar el Teatre Clavé compta amb els paquets EN FAMÍLIA que permeten adquirir tres entrades per un mateix espectacle familiar a un preu de 18€ (preu Ae 15€) i o quatre entrades per un mateix espectacle familiar per 22€ (preu Ae 18€).

>> Més informació: www.teatreclave.cat/estable


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS