Dissabte 22 de gener estrenem el cicle familiar amb la projecció de la pel·lícula d’animació EL DIARI DE LA FLORENTINA

Dilluns 17 gener 2022
EL DIARI DE LA FLORETINA explica la història d’una musaranya que amb la seva damília ha anat a viure a un poblet del bosc on al principi s’hi sentirà una mica sola. De creació polaca, EL DIARI DE LA FLORENTINA és una pel·lícula dirigida a nens i nenes de 3 a 6 anys. El proper dissabte 22 de setembre a les 18h es projectarà en pantalla gran al Teatre Clavé. Les entrades tenen un preu de 8€ i es poden adquirir a la taquilla del Teatre Clavé.

La Florentina, que encara és molt petita, observa el món que la envolta amb el candor i la sorpresa d’un infant. Encuriosida, explora l’entorn a la vegada que s’adona de qui és, i de com profunds són, també els sentiments: l’admiració, la felicitat, la por, juntament amb la decepció, la culpabilitat, la responsabilitat, la gelosia i, finalment, l’alegria de ser germana gran.

El diari de la Florentina és una pel·lícula dirigida a nens i nenes de 3 a 6 anys i basada en unes històries infantils publicades a la revista polonesa Miś el 2008. Els premis que van rebre els llibres posteriors que se’n van fer destacaven la seva intel·ligència, calidesa i sentit de l’humor tractant temes infantils.

El personatge principal, la Florentina, és ingenu, divertit i didàctic, ja que connecta amb la manera de veure el món dels infants més petits i entoma amb humor les experiències de la vida quotidiana dels nens i nenes. Les il·lustracions de Jona Jung per al film s’adiuen a la perfecció amb el text i tant els diàlegs com els personatges s’adapten i captiven les capacitats de percepció de les nenes i els nens d’aquestes edats.

EL DIARI DE LA FLORENTINA s’emmarca al Cicle familiar i es podrà veure en català el proper dissabte 22 de gener a les 18h a la Sala Gran del Teatre Clavé. Les entrades tenen un preu de 8€ i es poden adquirir a la taquilla del Teatre Clavé de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 17h a 20h i el dia de la funció des d’una hora abans del seu inici.
Així mateix, per als espectacles del Cicle familiar el Teatre Clavé compta amb el paquet EN FAMÍLIA que permet adquirir tres entrades per un mateix espectacle familiar a un preu de 16€ i o quatre entrades per un mateix espectacle familiar per 19€.

Les altres del Cicle familiar

A banda de la pel·lícula d’animació EL DIARI DE LA FLORENTINA, el Cicle familiar dels primers mesos de 2022 compta amb més propostes artístiques. D’una banda, l’espectacle de titelles i teatre JOC DE CADIRES de la companyia Cal Teatre, una proposta amb qüestiona les coses que sempre són de la mateixa manera, un joc per comprendre al món i als que ens envolten.
El cicle familiar també compta amb una altra pel·lícula d’animació: LES VIDES DE MARONA la història d’una gosseta que busca el seu lloc al món.
I finalment, per als més menuts, la programació inclou l’espectacle KAIXES de la companyia Comsona?. Una proposta de música al voltant de caixes petites i grans, caixes que es mouen i ballen. Una barreja eclèctica entre música popular i cançó d’autor, per a partir de 2 anys.
>> Més informació: www.teatreclave.cat/estable


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS