SENSIBILITZACIÓ_CFA TEATRECLAVÉ

Dissabte 25 de novembre els alumnes de Sensibilització duen a terme un taller conjunt amb familiars

14/11/2017
L’activitat serà es durà a terme a la tarda al Teatre Clavé i s’adreça als alumnes dels diferents cursos de Sensibilització i familirs. El taller estarà guiat per un especialista en expressió dramàtica i durant una hora, els participants viuran una experiència conjunta al voltant dels conceptes i valors que es treballen habitualment a Sensibilització.Sensibilització és el primer esglaó del Centre de Formació Artística del Teatre Clavé i s’adreça als més petits, en concret, a infants nascuts entre el 2011 i el 2014. Es tracta d’una primera aproximació a la formació artística des d’una prisma molt ampli, és a dir, és un espai en què els infants experimenten i descobreixen per ells mateixos la música, la dansa, el teatre i les belles arts d’una manera lúdica i divertida i a partir d’un centre d’interès.

A les sessions que es duen a terme setmanalment en horari extraescolar s’hi sumen activitats com la del proper dissabte 25 de novembre: un taller conjunt entre els alumnes de Sensibilització i els seus pares, mares i/o familiars. El taller estarà guiat per en Juanjo Camarena, especialista en expressió dramàtica; tindrà una durada d’una hora i està limitat a un màxim de dues persones adultes per cada alumne de Sensibilització. Amb la intenció d’afavorir la màxima interacció entre els participants, se’n faran dues sessions d’acord amb l’edat dels alumnes: una a les 16 h adreçada als alumnes de Sensibilització 0 i 1; i una altra a les 17.30 h adreçada als alumnes de Sensibilització 2 i 3.

Els tallers conjunts són un moment en què els pares, mares i/o familiars dels alumnes es converteixen en protagonistes actius de la formació dels seus fills/es i viuen de primera mà una experiència que fomenta el coneixement i l’aprenentatge en ambdós sentits. Aquest és el primer taller conjunt de Sensibilització que es fa durant el curs 2017/2018, durant el qual se’n duran a terme d’altres.

>> Més informació: www.teatreclave.cat/cfa/sensibilitzacio


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS