CFA_TeatreClavé

Dissabte 26 de maig els alumnes de Sensibilització duran a terme un taller conjunt amb pares, mares i familiars

14/05/2018
El taller es durà a terme a la Sala Polivalent del Teatre Clavé i serà guiat per en Juanjo Camarena, especialista en expressió dramàtica. Amb la intenció d’afavorir la màxima interacció entre els participants, se’n faran dues sessions d’acord amb l’edat dels alumnes: una a les 16 h adreçada als alumnes de Sensibilització 0 i 1; i una altra a les 17.30 h adreçada als alumnes de Sensibilització 2 i 3. Aquesta és una activitat complementària a les sessions setmanals que duem a terme els alumnes de Sensibilització al Centre de Formació Artística del Teatre Clavé.

Juntament amb les classes impartides setmanalment en horari extraescolar, el dissabte 26 de maig es durà a terme per a totes les famílies aquesta activitat conjunta entre els alumnes de sensibilització i els seus pares i/o familiars. Aquest taller, es durà a terme a la Sala Polivalent del Teatre Clavé impartit per Juanjo Camarena, especialista en expressió dramàtica, on els alumnes de Sensibilització, juntament amb els familiars, viuran una experiència conjunta al voltant dels conceptes i valors que treballen a Sensibilització.

Aquesta activitat tindrà una durada aproximada d’1 hora i només dos adults podran acompanyar a l’alumne. Amb la intenció d’afavorir la màxima interacció entre els participants, se’n faran dues sessions d’acord amb l’edat dels alumnes: una a les 16 h adreçada als alumnes de Sensibilització 0 i 1; i una altra a les 17.30 h pels alumnes de Sensibilització 2 i 3.

Amb aquests tallers es busca que els familiars dels alumnes siguin protagonistes de la formació d’ells i visquin una experiència que fomenta el coneixement i l’aprenentatge. Aquest és el segon taller conjunt de Sensibilització que es fa durant el curs 2017/2018. Els cursos de sensibilització van adreçats als més menuts, a infants entre 3 i 6 anys, i és una primera aproximació a la formació artística.

Més informació a www.teatreclave.cat/cfa


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS