MAGIKÍSSIM_SERGIBUKA_TEATRECLAVE

Dissabte 27 de gener estrenem el cicle familiar amb l’espectacle MAGIKÍSSIM de l’il·lusionista Sergi Buka

19/01/2017
Coloms que apareixen, jocs de màgia amb cartes, ombres xineses i mil i una sorpreses més en un espectacle apte per a tots els públics. MAGIKÍSSIM es durà a terme el dissabte 27 de gener a les 18h al Teatre Clavé. Les entrades tenen un preu de 6€ i es poden adquirir al web http://entrades.teatreclave.cat o bé a la taquilla del Teatre Clavé. L’Associació de Comerciants Tordera Centre patrocina el Cicle familiar i ofereix als seus clients descomptes de 2€ en les entrades.A l’espectacle MAGIKÍSSIM l’il·lusionista Sergi Buka entra a escena sorprenent amb una simfonia de coloms, cartes, papers i cordes per endinsar els més petits en el món de la màgia. Gràcies a les varetes del màgic Xino-Xano, l’espectacle fa un gir cap a l’orient, sorprenent-nos amb les mil·lenàries ombres xineses. MAGIKÍSSIM obre la programació del cicle familiar 2018 del Teatre Clavé i es podrà veure al Teatre Clavé dissabte 27 de gener a les 18h.

Les entrades d’aquest i la resta d’espectacles del cicle familiar tenen un preu de 6€ i es poden adquirir al web http://entrades.teatreclave.cat o bé a la taquilla del Teatre Clavé de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 17h a 20h i el dia de la funció des d’una hora abans del seu inici. L’Associació de Comerciants Tordera Centre patrocina el Cicle familiar i ofereix als seus clients descomptes de 2€ en les entrades.

Així mateix, per als espectacles del Cicle familiar el Teatre Clavé compta amb els paquets EN FAMÍLIA que permeten adquirir tres entrades per un mateix espectacle familiar a un preu de 12€ i o quatre entrades per un mateix espectacle familiar per 15€. El paquet EN FAMÍLIA es ven exclusivament a la taquilla del Teatre Clavé. Tota la informació sobre entrades i descomptes es pot consultar al web entrades.teatreclave.cat.

Més espectacles del cicle familiar

A banda de MAGIKÍSSIM, el cicle familiar dels primers mesos de 2018 continuarà amb la projecció de la pel·lícula d’animació ZARAFA, basada en la història real de l’arribada de la primera girafa a França. El cicle familiar compta també amb un espectacle de titelles, SAFARI, que reflexiona sobre el bullying a través d’una història sobre els animals de la selva. Finalment, el cicle incorpora dos espectacles de fora de Catalunya: l’un titulat SENSE PARAULES, teatre sense text adreçat als més petits i interpretat per la companyia de Granada La Sal Teatro; i l’altre, TROPPE ARIE, un concert que repassa les àries d’òpera més famoses d’una manera extravagant i en clau d’humor. De Mozart a Rossini, passant per Bizet i Bellini, l’espectacle TROPPE ARIE és recorregut operístic farcit de gags i jocs de ritmes de la mà de Trio Trioche, una companyia italiana que ha actuat arreu d’Europa.

>> Més informació: www.teatreclave.cat/estable


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS