LA VIDA D'EN CARBASSÓ_TEATRECLAVÉLES SUPERTIETES_TEATRECLAVÉAKARI_TEATRECLAVÉ

Dissabte 30 de setembre estrenem el cicle familiar amb la projecció de la pel·lícula d’animació LA VIDA D’EN CARBASSÓ

25/09/2017
LA VIDA D’EN CARBASSÓ explica la història d’un nen que, després de la mort sobtada de la seva mare, aprèn a viure i conviure amb els companys de la llar d’acollida, lloc on construirà una autèntica família. De creació francesa, LA VIDA D’EN CARBASSÓ és una autèntica joia de l’animació en stop-motion i s’ha convertit en el llargmetratge d’animació més premiat de l’any. El proper dissabte 30 de setembre a les 18h es projectarà en pantalla gran al Teatre Clavé. Les entrades tenen un preu de 6€ i es poden adquirir al web www.teatreclave.cat o bé a la taquilla del Teatre Clavé. L’Associació de Comerciants Tordera Centre patrocina el Cicle familiar i ofereix als seus clients descomptes de 2€ en les entrades.En Carbassó és un nen de 9 anys, amb un nom estrany però una història única i alhora universal. Després de la mort sobtada de la seva mare, en Carbassó arriba a una llar d’acollida plena d’altres nens orfes, tan durs i tendres com ell. Tot i que al començament li costa trobar el seu lloc en aquest nou espai, en Carbassó descobrirà un món diferent, aprendrà a confiar, trobarà el veritable amor i construirà una autèntica família amb els seus nous amics.

Una autèntica joia de l’animació en stop-motion i alhora una pel·lícula molt realista, valenta i pedagògica, basada en la novel·la Autobiographie d'une courgette de Gilles Paris. El llargmetratge s’ha convertit en la pel·lícula d’animació més guardonada de l’any: ha rebut el premi del públic a la millor pel·lícula europea al festival de San Sebastian, millor pel·lícula i premi del públic al festival d’Annecy, premi del públic al festival de Melbourne, ha estat nominada als Globus d’Or com a millor pel·lícula d’animació i candidata per Suïssa als Òscars com a millor pel·lícula de parla no anglesa, entre d’altres.

LA VIDA D’EN CARBASSÓ s’emmarca al Cicle familiar i es podrà veure en català el proper dissabte 30 de setembre a les 18h a la Sala Gran del Teatre Clavé. Les entrades tenen un preu de 6€ i es poden adquirir al web www.teatreclave.cat/estable/lavidadencarbasso o bé a la taquilla del Teatre Clavé de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 17h a 20h i el dia de la funció des d’una hora abans del seu inici. L’Associació de Comerciants Tordera Centre patrocina el Cicle familiar i ofereix als seus clients descomptes de 2€ en les entrades.

Així mateix, per als espectacles del Cicle familiar el Teatre Clavé compta amb el paquet EN FAMÍLIA que permet adquirir tres entrades per un mateix espectacle familiar a un preu de 12€ i o quatre entrades per un mateix espectacle familiar per 15€. El paquet EN FAMÍLIA es ven exclusivament a la taquilla del Teatre Clavé. Tota la informació sobre entrades i descomptes es pot consultar al web entrades.teatreclave.cat.

Les altres del Cicle familiar

A banda de la pel·lícula d’animació LA VIDA D’EN CARBASSÓ, el Cicle familiar dels darrers mesos de 2017 compta amb més propostes artístiques. D’una banda, l’espectacle LES SUPERTIETES de Les Bianchis, una proposta amb un toc d’humor basada en el llibre Contes infantils contra tot pronòstic d'Empar Moliner. De l’altra, l’espectacle OPERA DEI PUPI, el teatre tradicional de marionetes originari de Sicília, nascut a la meitat del segle XIX i declarat Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat per la UNESCO que arribarà a Tordera de la mà dela Compagnia Opera dei Pupi Brigliadoro de la ciutat de Palerm el proper 11 de novembre.

Per als més menuts, la programació de tardor del Teatre Clavé inclou un dels espectacles emmarcats en la 13a edició del festival El més petit de tots que se celebra a diversos teatres de Catalunya. En aquesta ocasió, la companyia Da.Te Danza portarà a l’escenari del Teatre Clavé l’espectacle AKARI, una proposta de dansa contemporània al voltant de la llum amb una posada en escena molt cuidada i poètica, pensada, precisament, per al públic més petit. I finalment, el cicle familiar també compta amb una altra pel·lícula d’animació: la recent estrenada CAPITÀ CALÇOTETS basada en la saga de llibres infantils d’aquest peculiar superheroi.


>> Més informació: www.teatreclave.cat/estable


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS