Dissabte 6 de novembre arriba el cicle familiar amb la projecció de la pel·lícula d’animació LA CANÇÓ DEL MAR

Dimarts 2 novembre 2021
LA CANÇÓ DEL MAR explica la història de dos germans, en Ben i la Saoirse que, viuen en un far d’una petita illa amb els seu pare. Allà el Ben descobreix que la seva germana petita és una Selkie, una fada del mar, una nena foca que amb la seva cançó pot alliberar els éssers màgics de l'encanteri que va fer la Bruixa dels mussols. De creació irlandesa, LA CANÇÓ DEL MAR és una autèntica joia realitzada amb el sistema tradicional d’animació. El proper dissabte 6 de novembre a les 18h es projectarà en pantalla gran al Teatre Clavé. Les entrades tenen un preu de 7€ i es poden adquirir a la taquilla del Teatre Clavé.El Ben i la Saoirse són dos germans que viuen en un far d'una petita illa amb el seu pare qui, per protegir-los dels perills del mar, els envia amb la seva àvia a la ciutat. Allà el Ben descobreix que la seva germana petita és una Selkie, una fada del mar, una nena foca que amb la seva cançó pot alliberar els éssers màgics de l'encanteri que va fer la Bruixa dels mussols. En un viatge fantàstic, el Ben i la Saoirse s'enfrontaran a les seves pors i a un munt de perills, i lluitaran contra la Bruixa per ajudar els Éssers Màgics a recuperar el seu poder.
Nominada a l'Oscar 2015 i al Cèsar 2015 a la Millor Pel·lícula d'Animació, va ser el Millor Llargmetratge d'Animació al Festival de Gijón. Del director d 'EL SECRET DE KELLS.

Una autèntica joia de l’animació tradicional i alhora una pel·lícula molt màgica que transporta al folklore irlandès. La música i l’animació estan fetes amb molta delicadesa i textura. Una història no només per petits, si no també per grans, creant reflexió en la importància de les emocions.

LA CANÇÓ DEL MAR s’emmarca al Cicle familiar i es podrà veure el proper dissabte 6 de setembre a les 18h a la Sala Gran del Teatre Clavé. Les entrades tenen un preu de 7€ i es poden adquirir a la taquilla del Teatre Clavé de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 17h a 20h i el dia de la funció des d’una hora abans del seu inici.

Així mateix, per als espectacles del Cicle familiar el Teatre Clavé compta amb el paquet EN FAMÍLIA que permet adquirir tres entrades per un mateix espectacle familiar a un preu de 15€ i o quatre entrades per un mateix espectacle familiar per 18€. El paquet EN FAMÍLIA es ven a la taquilla del Teatre Clavé.

Les altres del Cicle familiar

A banda de la pel·lícula d’animació LA CANÇÓ DEL MAR, el Cicle familiar dels darrers mesos de 2021 compta amb una proposta pels més menuts, la programació de tardor del Teatre Clavé inclou un dels espectacles El Petit que se celebra a diversos teatres de Catalunya. En aquesta ocasió, la companyia Ponten Pie portarà a l’escenari del Teatre Clavé l’espectacle BAJAU, una fantasia visual on a través dels objectes, el cos i la recerca sobre l’element aigua com un intèrpret més en escena, transita per un diàleg intern d’algú que es qüestiona el seu origen com a espècie, el seu entorn i el seu cos desitjant ser allò que sistemàticament li han negat.
Fora del Cicle Familiar, però apte per a tots els públics, el 28 de novembre la companyia Voël, porta l’espectacle EX-LIBRIS una proposta de circ contemporani on des d’una mirada poètica a través dels fulls dels llibres, el quadrant rus, la bola d’equilibris i la música en directe de Marc Sastre ens farà viatjar per un món d’emocions.>> Més informació: www.teatreclave.cat/estable


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS