safari_teatreclavesafari_teatreclave

Dissabte 7 d’abril reprenem el cicle familiar amb SAFARI, un espectacle que pretén reflexionar sobre el bullying

04/04/2018
Lleons, girafes, micos, elefants i dos aventurers a l’odissea són els protagonistes de l’espectacle SAFARI que el proper dissabte 7 d’abril a les 18h arriba al Teatre Clavé de la mà de la companyia La Balfuda. Un espectacle que té com a rerefons la reflexió sobre el bullying a través dels animals de la selva. Les entrades per tenen un preu de 6€ i poden adquirir al http://entrades.teatreclave.cat o bé a la taquilla del Teatre Clavé. L’Associació de Comerciants Tordera Centre patrocina el cicle familiar i ofereix als seus clients descomptes de 2€ en les entrades.Dos aventurers, en Pinyot i en Carbassot, marxen a la sabana per investigar la desaparició del lleó. Aquest és el punt de partida de l’espectacle SAFARI, una proposta de la companyia de comediants La Baldufa que a través dels comportaments dels animals de la selva – que poden ser ferotges i cruels amb els seus companys - fa una reflexió sobre el bullying. Per què el cocodril s’entesta a ultratjar el lleó, que no sap rugir? Per què la resta d’animals també s’entossudeixen en fer-li la guitza? Què caldrà fer perquè el rei de la sabana s’envalenteixi?

Aquestes i d’altres preguntes trobaran la seva resposta a SAFARI, un espectacle de titelles recomanat per infants a partir de 3 anys que juga amb una escenografia que es desdobla per aconseguir un espai atractiu que reflecteixi tot l’ecosistema de la sabana.

SAFARI es podrà veure al Teatre Clavé el dissabte 7 d’abril a les 18h. Les entrades tenen un preu de 6€ i es poden adquirir al web http://entrades.teatreclave.cat o bé a la taquilla del Teatre Clavé de dilluns a divendres de de 10h a 13h i de 17h a 20h i el dia de la funció des d’una hora abans del seu inici. L’Associació de Comerciants Tordera Centre patrocina el Cicle familiar i ofereix als seus clients descomptes de 2€ en les entrades.

Així mateix, per als espectacles del Cicle familiar el Teatre Clavé compta amb els paquets EN FAMÍLIA que permeten adquirir tres entrades per un mateix espectacle familiar a un preu de 12€ i o quatre entrades per un mateix espectacle familiar per 15€. El paquet EN FAMÍLIA es ven exclusivament a la taquilla del Teatre Clavé. Tota la informació sobre entrades i descomptes es pot consultar al web www.teatreclave.cat

>> Més informació: www.teatreclave.cat/estable/safari


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS