EL PETIT PRÍNCEP_TEATRECLAVEEL PETIT PRÍNCEP_TEATRECLAVE

Dissabte, tarda de cinema familiar amb EL PETIT PRÍNCEP, la pel·lícula basada en el conte d’Antoine de Saint-Exupéry

15/03/2017
EL PETIT PRÍNCEP explica el viatge màgic d'una nena a l'univers de l'obra més emblemàtica d'Antoine de Saint-Exupéry a través del seu veí, un aviador ancià. La pel·lícula d’animació es projectarà a la Sala Gran del Teatre Clavé el proper dissabte 18 de març a les 18h. Les entrades tenen un preu de 6€ i es poden adquirir al web www.teatreclave.cat o bé a la taquilla del Teatre Clavé de dilluns a divendres de 10h a13h i de 17h a 20h. Els establiments adherits a l’Associació de Comerciants Tordera Centre ofereixen 2€ de descompte per aquest espectacle.EL PETIT PRÍNCEP, escrit per Antoine de Saint-Exupéry l’any 1943, és un dels llibres més llegits arreu del món. Una obra que, tot i que es presenta per a un públic infantil, té un rerefons que fa que els adults en puguin gaudir tant o més que els més petits. La pel•lícula, dirigida per Mark Osborne, és una adaptació de la història de Saint-Exupéry que combina les tècniques de l’stop-motion i l’animació.

Malgrat que l’argument està basat en el conte d’EL PETIT PRÍNCEP, la pel•lícula centra la història en una nena que, mentre es prepara per entrar a l’acadèmica, coneixerà un veí que li explicarà la història de la trobada d'un nen i un aviador al mig del desert. La nena acabarà adonant-se'n que el seu veí no és altre que l'aviador d’EL PETIT PRÍNCEP.

Estrenada al 2016, ara la pel·lícula es podrà veure al Teatre Clavé el proper dissabte 18 de març a les 18h. Les entrades tenen un preu de 6€ i es poden adquirir al web www.teatreclave.cat o bé a la taquilla del Teatre Clavé de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 17h a 20h. L’Associació de Comerciants de Tordera Centre patrocina el Cicle familiar del Teatre Clavé i ofereix als seus clients un descompte de 2€ en l’entrada. Així mateix, el Teatre Clavé també ofereix l’opció d’adquirir els paquets En família, és a dir, tres entrades per un mateix espectacle per un preu de 12€ o bé quatre entrades per un mateix espectacle per un total de 15€. Aquests paquets només es poden adquirir a la taquilla del Teatre Clavé.

EL PETIT PRÍNCEP s’emmarca al Cicle familiar del Teatre Clavé que el proper 1 d’abril també comptarà amb l’espectacle AMAZING de màgia Melanie sota la direcció del mag Lari. Tota la informació sobre els espectacles es pot consultar al web www.teatreclave.cat

>> Més informació: www.teatreclave.cat/estable/elpetitprincep


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS