Dissabte, tarda de cinema familiar amb LES VIDES DE MARONA, la història d’una gosseta que busca el seu lloc al món

Dilluns 28 de febrer de 2022
LES VIDES DE MARONA explica la història d’una gosseta que recorda els diferents amors que ha tingut al llarg de la seva vida i als quals ha estimat incondicionalment, omplint d’innocència i de llum totes les llars on ha viscut. La pel·lícula d’animació es projectarà a la Sala Gran del Teatre Clavé el proper dissabte 5 de març a les 18h. Les entrades tenen un preu de 8€ i es poden adquirir a la taquilla del Teatre Clavé de dilluns a divendres de 10h a13h i de 17h a 20h.

LES VIDES DE MARONA, crea un entorn visual únic, ple de referències a les avantguardes artístiques, que permet desenvolupar la creativitat i generar el seu propi imaginari visual. Un plaer pels sentits ple de formes i colors particulars que ens fa viatjar per diferents emocions i experimentar l’amor i la tendresa d’una gosseta que busca al seu lloc al món.
Dirigida per Anva Damian, la pel·lícula francesa explica El destí de Marona que és a la vegada senzill i essencial, individual i universal. Viure l’instant present, apreciar les petites coses, estar en una connexió profunda amb els altres; aquestes són les “lliçons de felicitat” del cànid per als humans.
Estrenada al 2019, ara la pel·lícula es podrà veure al Teatre Clavé el proper dissabte 5 de març a les 18h. Les entrades tenen un preu de 8€ i es poden adquirir a la taquilla del Teatre Clavé de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 17h a 20h. El Teatre Clavé ofereix l’opció d’adquirir els paquets En família, és a dir, tres entrades per un mateix espectacle per un preu de 16€ o bé quatre entrades per un mateix espectacle per un total de 19€.

LES VIDES DE MARONA s’emmarca al Cicle familiar del Teatre Clavé que acabarà la temporada el 2 d’abril amb l’espectacle KAIXES de la cia. Com Sona?. Tota la informació sobre els espectacles es pot consultar al web www.teatreclave.cat


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS