EN JAN TOTLIFAN_teatreclaveEN JAN TOTLIFAN_teatreclave

Dissabte, tarda de titelles amb EN JAN TOTLIFAN de l’Estaquirot teatre

28/02/2017
EN JAN TOTLIFAN és un espectacle de titelles manipulats sobre taula recomanat per a infants a partir de 3 anys. A Tordera la proposta de l’Estaquirot Teatre arriba aquest proper dissabte 4 de març a les 18h a la Sala Gran del Teatre Clavé. Les entrades tenen un preu de 6€ i es poden adquirir al web www.teatreclave.cat o bé a la taquilla del Teatre Clavé de dilluns a divendres de 10h a13h i de 17h a 20h. Els establiments adherits a l’Associació de Comerciants Tordera Centre ofereixen 2€ de descompte per aquest espectacle.En Jan Totlifan és un nen a qui de petit a casa li feien tot, per tant, no li calia aprendre a fer res. I quan es va fer gran tenia l’ajuda d’en Nicolau, que també li feia tot. El problema arriba quan es queda sense ajudant: en Jan no sap fer res. Ni vestir-se, ni cordar-se les sabates, ni tan sols és capaç de menjar-se la sopa!

Aquesta és la història d’EN JAN TOTLIFAN, un espectacle de titelles manipulats sobre taula creat per la companyia l’Estaquirot Teatre i dirigit per en Guillem Albà. Una proposta que al 2016 va rebre el premi FETEN (Feria Europea de Artes Escénicas para niños y niñas) al millor espectacle de titelles.

EN JAN TOTLIFAN s’emmarca al cicle familiar i es podrà veure al Teatre Clavé el dissabte 4 de març a les 18h. Les entrades tenen un preu de 6€ i es poden adquirir al web www.teatreclave.cat o bé a la taquilla del Teatre Clavé de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 17h a 20h. L’Associació de Comerciants de Tordera Centre patrocina el Cicle familiar del Teatre Clavé i ofereix als seus clients un descompte de 2€ en l’entrada. Així mateix, el Teatre Clavé també ofereix l’opció d’adquirir els paquets En família, és a dir, tres entrades per un mateix espectacle per un preu de 12€ o bé quatre entrades per un mateix espectacle per un total de 15€.

>> Més informació: www.teatreclave.cat/estable/enjantotlifan


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS