DESIG SOTA ELS OMS_TNC

Diumenge 19 de novembre una vintena de socis de l’AE es desplaçaran al TNC per assistir com a públic a DESIG SOTA ELS OMS

14/11/2017
DESIG SOTA ELS OMS d’Eugene O’Neill és un clàssic del teatre nord-americà en el qual l'amor s'enfronta a l'ambició. Dirigit per Joan Ollé, l’espectacle està protagonitzat per Ivan Benet, Laura Conejero i Pep Cruz, entre d’altres. Prop de 25 persones, majoritàriament membres de l’Associació d’Espectadors (AE), es desplaçaran aquest proper diumenge fins al Teatre Nacional de Catalunya (TNC) per gaudir de l’espectacle.


Abans d’acabar el 2017, l’Associació d’Espectadors (AE) del Teatre Clavé organitza una nova sortida a un equipament teatral de Catalunya. En aquesta ocasió, l’entitat ha escollit l’espectacle DESIG SOTA ELS OMS, un clàssic del teatre nord-americà escrit poc abans de l’inici de la Gran Depressió amb el «Crac del 29» i que centra l’acció en l’eterna dialèctica entre amor i ambició. Escrit per Eugene O’Neill i dirigit per Joan Ollé, DESIG SOTA ELS OMS compta amb un repartiment, format, entre d’altres, pels actors Ivan Benet, Laura Conejero i Pep Cruz.

Prop de 25 persones, majoritàriament integrants de l’AE s’han unit a la proposta i es desplaçaran aquest proper diumenge 19 de novembre fins el Teatre Nacional de Catalunya (TNC) per gaudir-ne. Aquesta sortida se suma a les altres activitats que l’AE ha organitzat durant aquest 2017: les sortides al musical Gente Bien de La Cubana i Ricard III de Shakespeare i la visita al Museu del Cinema de Girona.

>> Més informació: www.teatreclave.cat/ae


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS