Diumenge 20 de febrer arriba l’espectacle HISTÒRIA D’UN SENGLAR (o alguna cosa de Ricard) interpretat per Joan Carreras

Dijous 17 de febrer de 2022
Una adaptació lliure de la gran obra de Shakespeare per parlar del teatre, però sobretot de la condició humana on Joan Carreras s’enfronta al repte d’interpretar Ricard III, el monarca despietat de la tragèdia. Serà diumenge 20 de febrer a les 18h a la Sala Gran del Teatre Clavé.
HISTÒRIA D’UN SENGLAR (o alguna cosa de Ricard) és un dels grans noms de la programació del Teatre Clavé dels propers mesos, coproduït pel Grec Festival de Barcelona al 2020 i Temporada Alta 2020.
Les entrades per HISTÒRIA D’UN SENGLAR (o alguna cosa de Ricard) tenen un preu de 17€ anticipada i 20€ a taquilla i es poden adquirir a la taquilla del Teatre Clavé.

La història de l’actor que des de sempre ha fet papers secundaris i pensa que es mereix l’oportunitat d’interpretar a Ricard III. Durant la construcció del personatge, les afinitats entre l’actor i el monarca anglès comencen a aflorar. Tots dos són ambiciosos i intel·ligents. A mesura que les seves històries de vida s’entrellacen, la relació entre l’actor, el personatge i l’espectador esdevé cada vegada més estreta.
Estrenat al 2020 al festival Temporada Alta de Girona, HISTÒRIA D’UN SENGLAR (o alguna cosa de Ricard) arriba a Tordera i es podrà veure aquest diumenge 20 de febrer a les 18h a la Sala Gran del Teatre Clavé. Les entrades tenen un preu de 17€ anticipada i 20€ a taquilla i es poden adquirir a la taquilla del Teatre Clavé.
HISTÒRIES D’UN SENGLAR (o alguna cosa de Ricard) és un dels grans noms de la programació del Teatre Clavé dels propers mesos. La informació de la resta d’espectacles de la programació estable de gener – maig 2022 del Teatre Clavé es pot consultar al web www.teatreclave.cat/estable

>> Més informació: HISTÒRIA D'UN SENGLAR (o alguna cosa de Ricard)


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS