Diumenge 26 de març a la Sala Gran hi haurà el CONCERT MÚSICA CLÀSSICA a la Sala Gran del #teatreclavé

Dimarts 21 de març de 2023
El Trio Sadko format per Stanislav Stepánek al violí, Fedor Veselov al piano i Marc Renau i Meier al violonvel ens acompanyaran en un repertori de música eslava i música catalana. CONCERT MÚSICA CLÀSSICA es durà a terme diumenge 26 de març a les 18h a la Sala Gran del Teatre Clavé. Les entrades tenen un preu de 8€ anticipades i 10€ el mateix dia de la funció i es poden adquirir a la taquilla del Teatre Clavé.

Sota el títol CONCERT MÚSICA CLÀSSICA, el Trio Sadko ens oferiran diumenge al Teatre Clavé un concert amb un repertori de música catalana i eslava. El Trio Sadko està format per un txec, un rus i un català. Sadko és el nom del personatge mitològic d’una bilina (poema èpic medieval de la cultura eslava) del segle XII. La llegenda relata les aventures de Sadko, un músic (intèrpret de gusli, l’instrument de corda més antic de Rússia) de la ciutat russa de Nóvgorod. A finals del s.XIX el compositor Nikolai Rimski-Kórsakov va adaptar-ne la història per a la seva òpera amb el mateix nom.

RECITAL LÍRIC arribarà al Teatre Clavé el diumenge 26 de març a les 18h. Les entrades tenen un preu de 8€ anticipades i 10€ el mateix dia de la funció i es poden adquirir a la taquilla del Teatre Clavé en horari de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 17h a 20h i el mateix dia de la funció des d’una hora abans.

>> Més informació:


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS