dansa_tc

Diumenge 3 de juny l’escola de dansa duu a terme la mostra de fi de curs amb el títol KINTSUGI

Serà a les 18h a la Sala Gran del Teatre Clavé i comptarà també amb la participació d’alumnes d’altres àrees del Centre de Formació Artística (CFA), com l’aula de belles arts, l’aula de teatre o l’escola de música. La mostra, titulada Kintsugi, és gratuïta i d’accés obert a tothom.Kintsugi és el nom d’una tècnica artesanal japonesa que consisteix a arreglar les peces de ceràmica trencades tot encaixant i unint els fragments amb un vernís empolvorat amb or. Enlloc d’amagar i dissimular les línies de trencament, el Kintsugi dona protagonisme a les cicatrius, a les ferides del passat, que evoquen el desgast del temps, la mutabilitat de la identitat i el valor de la imperfecció. Així, cada objecte es converteix en únic i guanya amb bellesa i història.

Com el Kintsugi, la mostra de fi de curs de l’escola de dansa pretén ser un espai en què cadascú pugui mostrar-se i expressar-se com és, segons la seva identitat, sense encaixonar-se amb unes idees preconcebudes ni seguir uns patrons ja fixats, posant l’accent en la identitat de cadascú, en el valor de la imperfecció i d’equivocar-se.

La mostra de l’escola de dansa serà aquest proper diumenge 3 de juny a les 18h a la Sala Gran del Teatre Clavé i hi participaran alumnes de tots els cursos de dansa, així com també alumnes d’altres àrees del Centre de Formació Artística (CFA) com ara de l’aula de teatre, l’aula e belles arts o l’escola de música.

Després de la mostra de l’escola de dansa, les activitats de fi de curs del CFA continuaran el divendres 8 de juny, data en què els alumnes de Sensibilització i de l’aula de teatre mostraran també al públic els aprenentatges assolits durant aquest curs. Serà també a les 18h, amb una primera part a càrrec dels alumnes de Sensibilització titulada VIATGE EN EL TEMPS i, tot seguit, amb la posada en escena de l’obra de teatre de creació pròpia titulada OPRESSORS I OPRIMITS a càrrec del grup d’infants i joves de l’aula de teatre.

>> Consulta aquí tota la informació de les mostres de fi de curs 2017/2018 del CFA


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS