Diumenge, la Sala Gran acollirà el concert de final de curs de l’Escola de Música del Teatre Clavé

08/06/2011
El concert comptarà amb l’actuació de diversos alumnes de l’Escola de Música, ja sigui com a solistes o com a integrants d’algun conjunt. El concert començarà a les 18h i l’entrada és lliure i oberta a tothom.


El programa del concert el conformen peces musicals de diferents èpoques i de diferents estils, que seran interpretades pels alumnes de l’Escola de Música del Teatre Clavé. Alguns d’ells, actuaran com a solistes mentre d’altres, sortiran a l’escenari acompanyats de la resta d’alumnes que integren conjunts musicals com la coral infantil, la coral d’adults, l’orquestra infantil, el conjunt de guitarres, el combo flamenc o el combo rock. Tots ells estaran acompanyats pels respectius professors. El concert serà diumenge 12 de juny a les 18h a la Sala Gran del Teatre Clavé. L’entrada és lliure i oberta a tothom.

L’Escola de Música

Actualment, l’Escola de Música compta amb prop de 100 alumnes d’edats compreses entre els 4 anys i els 80. L’Escola de música, de nivell elemental, imparteix alguns cursos de grau mitjà a règim lliure. Té el propòsit d’incentivar la passió per la música entre els alumnes. El llenguatge musical és l’eix vertebrador de totes les activitats: instrument, conjunt, col•laboració amb altres disciplines, creació musical, etc. La mostra en públic es concep com quelcom indispensable per l’aprenentatge, i tot i que no s'incideix tant en l'especialització com en la sensibilització, s’assegura que, aquells alumnes que ho desitgin, accedeixin a graus professionalitzadors.

Foto: Arxiu

CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS