Divendres 12 de novembre L’Ajuntament de Tordera organitza un acte de reconeixement a les persones que han lliutat la Covid-19

Dijous 4 novembre 2021
Divendres, 12 de novembre a les 19.30h, el Teatre Clavé acull l'acte de reconeixement a totes les persones i col·lectius que han treballat en la lluita contra la pandèmia a Tordera. L'acte servirà també per retre homenatge a totes les torderenques i torderencs que ens han deixat i per les famílies que han patit el procés de la pèrdua i la malaltia durant aquest període. Les entrades són gratuites i ja es poden reservar i recollir a la taquilla del Teatre Clavé.

Durant l'acte es presentarà el documental "Tordera: la força de la seva gent", produït per la Regidoria de Participació Ciutadana i realitzat per l'empresa Sabem.com entre els mesos febrer i juliol de 2021. El documental tracta la reacció i la resiliència de la ciutadania davant les crisis climàtiques i sanitàries que ha viscut el municipi, especialment els incendis del 2003, les nevades del 2010, el pas del Glòria del 2020 i la pandèmia de la COVID19.

Al reportatge hi participen una cinquantena de torderenques i torderencs, que des dels diferents àmbits que representen, expliquen la seva experiència en cadascuna de les emergències. El documental també compta amb la participació del MHP Quim Torra, President de la Generalitat en el període del pas del Glòria i la les primeres onades de la pandèmia. L'audiovisual compta també amb la participació del músic Pep Sala, que ha composat la música original de tot el documental.

El reportatge "Tordera: la força de la seva gent" se suma a la col·lecció de treballs audiovisuals que ha produit l'Ajuntament als úlitms anys i en matèria de memòria històrica i oral dels fets i esdeveniments més rellevants del municipi durant els segles XX i XXI. Així, des del canal Youtube de l'Ajuntament de Tordera i a la Biblioteca es poden recuperar aquests treballs, que tracten des del pas de la Guerra Civil per Tordera, l'economia local, les festes itradicions al segle XX, el fenomen migratori dels anys 30 i 60 i també el documental sobre Prudenci Bertrana.


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS