PRESENTACIO PROGRAMACIO SET-DES2017_TEATRECLAVE

Divendres 14 de juliol a les 20h el Teatre Clavé presenta la programació de tardor en un acte gratuït i obert a tothom

26/06/2017
L’acte comptarà amb peces de màgia, foc, teatre, música, dansa i convidats especials i servirà per conèixer els espectacles programats durant els mesos de setembre a desembre de 2017 i les activitats complementàries. L’activitat és gratuïta i està obert a la participació de tothom. En finalitzar, s’oferirà cava als assistents.El divendres 14 de juliol a les 20h el Teatre Clavé de Tordera presenta la programació estable per als mesos de tardor del 2017 en un acte que es durà a terme a la Sala Gran i que està obert a la participació de tothom.

L’acte servirà per conèixer de primera mà tots els espectacles i activitats que formaran part de la programació estable del Teatre Clavé pels mesos de setembre a desembre de 2017; és a dir, es desvetllaran els actors i actrius, directors i directores, companyies, títols dels espectacles, gèneres artístics i un munt de sorpreses més.

El 14 de juliol serà també un moment per conèixer els nous abonaments i promocions d'entrades que s’oferiran, així com les dates de venda d’entrades tant pels membres de l’Associació d’Espectadors (AE) com per la resta de col·lectius i persones a títol individual. Una nit que comptarà amb màgia, foc, teatre, música, dansa i convidats especials. Tot plegat per acomiadar la temporada 2016/2017 i iniciar-ne una de nova amb totes aquelles persones que ho desitgin.>> Més informació: www.teatreclave.cat/presentemprogramacio


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS