LA MIRADA DEL POETA 2017_ACTE CENTRAL

Divendres 2 de juny arriba l’acte central de La Mirada del poeta: una passejada poètica per diversos indrets de Tordera

29/05/2017
La cinquena edició de La Mirada del poeta s’iniciarà a les 21.30h a l’exterior de la Biblioteca de Tordera, des d’on el públic recorrerà diversos espais i equipaments del municipi en què tindran lloc propostes artístiques basades en la poesia de Parcerisas. Per assistir a La Mirada del poeta és imprescindible disposar d’una entrada gratuïta que es pot recollir al Teatre Clavé, a la Biblioteca de Tordera o bé a l’Institut Tordària.L’acte central de La Mirada del poeta és una passejada en el sentit ampli de la paraula. És una proposta que permet caminar tranquil·lament per a poder reflexionar; permet gaudir de l’entorn més proper i observar-lo des d’un primer pla, des de la proximitat; i permet també tenir un contacte directe amb els indrets per on es desenvolupa l’acció.

Amb el la poesia de L’edat d’or (Barcelona: Quaderns Crema, 1983) de Francesc Parcersias com a eix central, a l’acte central de La Mirada del poeta 2017 que tindrà lloc el divendres 2 de juny, el recorregut s’iniciarà a les 21.30h la Biblioteca de Tordera i seguirà pels carrers Santa Llúcia i Folch i Torres fins arribar al Teatre Clavé. Des del Teatre, el trajecte continuarà per la plaça Rabert i el carrer de Sant Ramon fins arribar a la plaça de l’Ajuntament, des d’on es durà a terme el tram final: accés al pont de ferro, lloc on es tancarà La Mirada del poeta 2017.

A cadascun dels indrets tindrà lloc una proposta artística diferent, propostes totes elles de producció pròpia creades per l’ocasió de la mà de professionals en diverses àrees artístiques i inspirades, en tot moment, en la poesia de Francesc Parcerisas i en un element: la llum. La llum natural, com el foc; versus la llum artificial, com la dels leds, dels focus o les bombetes.

En total, unes dues hores de passejada en què hi participaran persones tant a títol individual com, sobretot, col·lectius del municipi; entre ells, alumnes del Centre de Formació Artística (CFA) del Teatre Clavé, un grup de dones subsaharianes i marroquines o alumnes de l’Institut Tordària de Tordera, entre d’altres.

Per assistir com a públic a l’acte central de La Mirada del poeta del divendres 2 de juny és imprescindible recollir anticipadament una entrada. Les entrades són gratuïtes i es distribueixen en tres indrets: el Teatre Clavé, la Biblioteca de Tordera i l’Institut Tordària. La Mirada del poeta és un projecte conjunt de la Fundació Teatre Clavé, l’Ajuntament de Tordera, la Biblioteca de Tordera i l’Institut Tordària, que rep el suport de la Diputació de Barcelona.

[+] més informació


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS