ELECTROTAST_teatreclavéCELESTINA LA TRAGICOMEDIA_teatreclavéDANSA DE MORT_teatreclavé

Divendres 22 de setembre obrim la programació amb ELECTROTAST, un maridatge sensorial de música electroacústica i cerveses

13/09/2017
A l’espectacle ELECTROTAST, l’escenari del Teatre Clavé es converteix en un espai singular per tal que el públic visqui una experiència artística però també gastronòmica. En aquesta ocasió, envoltats d’altaveus per gaudir de la música electroacústica creada per en Medín Peirón a partir dels sons produïts durant el procés d’elaboració de la cervesa; tot combinant-ho amb un tast de cerveses artesanes de La Selvaseria i una degustació de tapes elaborades amb productes de proximitat i qualitat. ELECTROTAST serà divendres 22 de setembre a les 21h al Teatre Clavé. Les entrades tenen un preu únic de 16€ i es poden adquirir a les taquilles del Teatre Clavé.Passat l’estiu el Teatre Clavé inicia la programació de tardor amb una proposta, si més no, particular: ELECTROTAST. Un espectacle amb la música electrònica com a protagonista per iniciar un viatge sensorial al món de la cervesa artesana. De la mà del mestre cerveser Jordi Pomar, descobrirem els ingredients, el procés d’elaboració i les particularitats de diverses cerveses artesanes de La Selvaseria, maridades amb una degustació de tapes elaborades amb productes de proximitat i qualitat.

Maltes, llúpuls, aromes, sabors cítrics i torrats seran envoltats de la música electroacústica creada per en Medín Peirón a partir dels sons produïts durant el procés d’elaboració d’aquesta cervesa vidrerenca. Retreballats en estudi, aquests sons serveixen al compositor per crear una obra musical autònoma que serà projectada en directe a través d'una orquestra d'altaveus que envolta al públic i espacialitzada en temps real pel mateix compositor.

ELECTROTAST s’adreça a majors de 18 anys i tindrà lloc el divendres 22 de setembre a les 21h. Les entrades tenen un preu únic de 16€ i només es poden adquirir a les taquilles del Teatre Clavé en horari de dilluns a divendres de 10h a13h i de 17h a 20h. L’aforament per ELECTROTAST és reduït.

Tret de sortida de la programació estable

Aquesta és la primera proposta de la programació estable de setembre a desembre del Teatre Clavé; en què es combinen textos clàssics com La Celestina, d’altres més contemporanis com DANSA DE MORT i un concert de jazz i swing com a grans reclams. En total, una desena de propostes en què els grans noms de l’escena actual com Mercè Arànega i Lluís Soler es combinen amb espectacles singulars, difícils de trobar en els escenaris, com ara LUCIS ET UMBRAE al voltant del món de la llanterna màgica o OPERA DEI PUPI, marionetes tradicionals de Sicília declarades Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat per la UNESCO.

Per als més menuts, la programació inclou la proposta de dansa contemporània AKARI recomanat per infants de 2 a 4 anys i emmarcat en la 13a edició del festival El més petit de tots que se celebra a diversos teatres de Catalunya; l’espectacle LES SUPERTIETES de la companyia Les Bianchis basat en contes de l’Empar Moliner, i dues pel·lícules d’animació: la multipremiada LA VIDA D’EN CARBASSÓ que, a través de l’animació en stop-motion reflexiona sobre els maltractaments en la infantesa; i la recent estrenada CAPITÀ CALÇOTETS basada en la saga de llibres infantils d’aquest peculiar superheroi.

Les entrades i abonaments dels diversos espectacles ja estan a la venda als canals habituals: al web http://entrades.teatreclave.cat i a les taquilles del Teatre Clavé en horari de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 17h a 20h.

Activitats complementàries

Juntament amb els espectacles programats pels propers mesos, l’Associació d’Espectadors (AE) del Teatre Clavé participa en l’organització d’activitats complementàries amb la intenció d’ampliar la informació al voltant d‘un espectacle en qüestió o bé contribuir en la difusió i la dinamització cultural.

En aquest sentit, la propera tardor l’entitat proposa pel 7 d’octubre al matí una visita al Museu del Cinema de Girona, en concret, a l’exposició titulada LLUM! La llanterna màgica i la imatge digital; complicitats entre els segles XIX i XX com a activitat prèvia i complementària l’espectacle LUCIS ET UMBRAE que es podrà veure al mes d’octubre al Teatre Clavé. Ja per al mes de novembre, l’AE prepara una sortida a Barcelona, en concret, al Teatre Nacional de Catalunya (TNC) per gaudir de l’espectacle DESIG SOTA ELS OMS dirigit per Joan Ollé i protagonitzat pels actors Pep Cruz, Laura Conejero i Ivan Benet. Les persones interessades a participar d’aquestes activitats es poden adreçar al Teatre Clavé on es podran inscriure i/o obtenir tota la informació complementària.

>> Més informació: www.teatreclave.cat/estable


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS