LES DONES SÀVIES_TEATRECLAVÉFEDERICO GARCÍA_TEATRECLAVÉIMMORTAL_TEATRECLAVÉ

Divendres 28 de setembre comença la programació de tardor amb LES DONES SÀVIES, una comèdia d’embolics de Molière

20/09/2018
Ricard Farré i Enric Cambray interpreten LES DONES SÀVIES, una comèdia que recull la burla dels pedants d'avui dia. Un espectacle que ha estat un èxit de crítica i de públic i que arribarà a Tordera el divendres 28 de setembre a les 21h amb un format d’aforament reduït i proximitat amb el públic, per iniciar la programació de tardor amb un somriure d’orella a orella. Les entrades tenen un preu de 12€ anticipada i 13€ si s’adquireixen el mateix dia de l’espectacle a taquilla i ja estan a la venda a través dels canals habituals: al web http://entrades.teatreclave.cat i a les taquilles del Teatre Clavé.1672, França. Molière i la Companyia del Rei estrenen una comèdia de costums amb un embolic familiar on s’hi recull l’afany de saber de les dones i posa en evidència un poeta mediocre i cregut de l’època.

2018, Catalunya. Molière i només dos actors interpreten la mateixa comèdia de costums amb un embolic familiar on, amb un joc interpretatiu que trenca les convencions, s’hi recull la burla dels pedants d’avui en dia.

Aquest és el punt de partida de LES DONES SÀVIES, un text de Molière portat a l’actualitat en què els actors Enric Cambray i Ricard Farré interpreten tots els papers de l’auca. Nascut a El Maldà, l’espectacle ha estat un èxit de crítica i de públic i ara l’anomenada #girasàvia arribarà a Tordera per obrir la programació de tardor del Teatre Clavé. Serà el divendres 28 de setembre a les 21h en una proposta amb aforament reduït per gaudir de la màxima proximitat entre públic i actors.

Les entrades tenen un preu de 12€ anticipada i 13€ si s’adquireixen el mateix dia de l’espectacle a taquilla i ja estan a la venda a través dels canals habituals: al web http://entrades.teatreclave.cat i a les taquilles del Teatre Clavé. L’espectacle està inclòs a les opcions d’abonaments oberts, que permeten un estalvi de fins un 25% en la compra d’entrades dels espectacles de la programació de setembre de 2018 a gener de 2019 del Teatre Clavé.

Tret de sortida de la programació estable

Si la programació s’obre amb la comèdia LES DONES SÀVIES, es tancarà amb humor. I ho farà amb el nou espectacle de l’actor Bruno Oro que interpreta el seu primer solo teatral a IMMORTAL, sota la direcció de Marc Angelet. IMMORTAL és una comèdia dramàtica futurista on en Bruno Oro es desdobla en multitud de personatges que gaudeixen, pateixen o s’enfronten a la immortalitat.

Juntament amb aquestes propostes, la programació del Teatre Clavé també incorpora dos espectacles que giren al voltant de la vida i obra de dos autors literaris. L’un, FEDERICO GARCÍA, una biografia visual i sonora sobre Lorca dirigida per Pep Tosar que barreja dansa, poesia, música, teatre i projeccions audiovisuals. Els mateixos ingredients que conformen SEQÜÈNCIA MMP, un espectacle produït pel Teatre Clavé que s’estrenarà al mes de novembre, coincidint amb el 15è aniversari de la mort del poeta Miquel Martí i Pol. Com ja es tradicional, el 26 de desembre el Teatre Clavé acollirà el concert de Sant Esteve, enguany titulat FABULÓS TXAIKOVSKI i interpretat per Camerata Rimbombarti en una proposta en què la música d’aquest compositor juntament amb un llibre desplegable gegant endinsarà el públic en un món de somnis i històries fantàstiques.

Espectacles per a nadons a El més petit de tots

Per als més menuts, la programació inclou dos espectacles emmarcats en la 14a edició del festival El més petit de tots que se celebra a diversos teatres de Catalunya. En aquesta ocasió, amb un concert per a nadons titulat HITS que repassarà temes de Pulp, Nirvana, U2 o Police, entre d’altres; i CACHE CACHE (A fet i amagar), una peça còmica i tendra que explora les diferents emocions al voltant del ritual d’anar a dormir de la mà de Théâtre de la Guimbarde de Bèlgica. En ambdós casos, els espectacles són d’aforament reduït per gaudir de la màxima proximitat entre el públic i els artistes.

El cicle familiar es completa amb l’espectacle de titelles LA PASTISSERA I ELS FOLLETS de la companyia l’Estaquirot Teatre; i amb la pel·lícula d’animació EL BOSC DE HAQUIVAQUI, un musical en stop-motion que ha comptat amb la col·laboració dels Pastorets Rock per doblar les cançons en català.

Les entrades i abonaments dels diversos espectacles ja estan a la venda als canals habituals: al web http://entrades.teatreclave.cat i a les taquilles del Teatre Clavé en horari de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 17h a 20h.

>> Més informació: teatreclave.cat/estable


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS