ESCOLA DE MÚSICA_TEATRECLAVÉ

Divendres 7 d’abril l’Escola de música celebra el concert la Fira del Ram al Teatre Clavé, amb entrada lliure i gratuïta

04/04/2017
S’acaba el 2n trimestre de curs i l’Escola de música ho celebra amb diverses activitats obertes al públic. Dimecres 5 d’abril i dijous 6 d’abril els alumnes de l’Escola de música participen en les audicions; i el divendres 7 d’abril a les 20h l’Escola de música duu a terme el concert de final de trimestre a la Sala Gran del Teatre Clavé. Totes les activitats són gratuïtes i estan obertes al públic.S’acaba el segon trimestre del curs i és per aquest motiu que durant la darrera setmana abans de les vacances de Setmana Santa, l’Escola de música duu a terme diverses activitats obertes al públic.

En concret, dimecres 5 d’abril a les 18.30h tindrà lloc la primera audició, en què hi participaran els alumnes de guitarra i piano. L’endemà, dijous 6 d’abril també a les 18.30h es durà a terme la segona audició, en aquest ca amb alumnes de violí, piano i violoncel. Les audicions es duran a terme a l’Auditori del Teatre Clavé i després d’aquestes s’obrirà un torn de tutories per tal que els pares, mares i/o familiars dels alumnes puguin parlar amb els corresponents professors.

Finalment, el divendres 7 d’abril les 20h es durà a terme el concert de fi de trimestre a la Sala Gran del Teatre Clavé que comptarà amb l’actuació d’alumnes solistes i de diferents conjunts instrumentals i corals de l’Escola de música. La coral infantil i la d’adults, el conjunt de guitarres, el combo flamenc, el combo rock, l’orquestra de cordes, l’aula de cant i alumnes solistes de piano, violoncel i guitarra ompliran de contingut el concert de la Fira del Ram de l’Escola de Música. Tant el concert com les audicions són d’entrada lliure i oberta a tothom.

>> Més informació: www.teatreclave.cat/cfa


Documents

CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS