mostres_dv

Divendres 8 de juny els alumnes de sensibilització i de l’aula de teatre duran a terme les mostres de fi de curs

05/06/2018
Les mostres començaran a les 18h a la Sala Gran del Teatre Clavé amb els alumnes de Sensibilització i tot seguit serà el torn dels alumnes de l’aula de teatre del Centre de Formació Artística (CFA). Les mostres, són gratuïtes i d’accés obert a tothom.Viatge en el temps és el nom que rep la mostra de fi de curs dels alumnes de Sensibilització, l’etapa inicial del Centre de Formació Artística adreçada a infants de 3 a 6 anys.

A Viatge en el temps, els més petits, els de Sensibilització 1, mostraran el descobriment de l’entorn i dels avenços dels nostres avantpassats amb el foc, les danses tribals i les celebracions de la pluja. Sensibilització 2 seran els encarregats de mostrar-nos el present, explorant el temps. Com ho faran però, si els rellotges han perdut les busques? El futur anirà a càrrec dels infants de Sensibilització 3, que es veuran atrapats dins d’una màquina del temps.

La mostra de Sensibilització serà aquest proper divendres 8 de juny a les 18h a la Sala Gran del Teatre Clavé. Tot seguit, el mateix divendres 8 de juny a les 18.30h serà el torn dels alumnes de l’aula de teatre, que portaran a escena un espectacle de teatre amb màscares titulat Opressors i Oprimits, que reflexiona al voltant de l’ús i l’abús de poder.

Passat el 8 de juny, les mostres de fi de curs del CFA continuaran el diumenge 1 de juliol a les 18h, data en què alumnes d’interpretació, música i dansa mostraran al públic els aprenentatges assolits durant aquest curs portant a escena el text de Lorca La Casa de Bernarda Alba. Per aquesta darrera mostra caldrà adquirir entrades que tindran un preu de 8€ i ben aviat es posaran a la venda a les taquilles del Teatre Clavé i també al web http://entrades.teatreclave.cat
>> Consulta aquí tota la informació de les mostres de fi de curs 2017/2018 del CFA


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS