ZZAPPING, EL CONCURSOZZAPPING, EL CONCURSOZZAPPING, EL CONCURSO

Divendres, després de ‘Zzapping, el concurso’, una nova Zona Postdata amb una peculiar dedicatòria de cançons

16/03/2011
A les 22h s’iniciarà l’espectacle ‘Zzapping, el concurso’ a càrrec de Planeta Impro i, seguidament el públic podrà gaudir de les propostes de la Zona Postdata, un espai creat per l’Associació d’Espectadors (AE) del Teatre Clavé on es desenvolupen diverses propostes artístiques de durada breu i de diversos gèneres, a mode de tast artístic.


A ‘Zzapping, el concurso’, de Planeta Impro, hi ha concursants disposats a improvisar allò que sigui necessari per aconseguir el vot del públic i endur-se el premi, el “Zzappito d’Or”. Però per a fer-ho necessiten títols i qui els escriu és, precisament, el públic. Aquest és el punt de partida de ‘Zzapping, el concurso’, un espectacle on es creen les situacions més divertides i més inversemblants.

Seguidament, el públic participant a l’espectacle podrà gaudir de les propostes de la Zona Postadata, un espai de trobada dins del mateix recinte del Teatre Clavé amb un to més amè i desenfadat on continuen les propostes culturals i artístiques. El proper divendres la Zona Potsdata comptarà amb la participació de la companyia Planeta Impro, que durà a terme un particular playback amb cançons dedicades. A més, es projectaran els millors 'spots' publicitaris del moment i Dj Txarli & Co. oferiran un show musical amb la percussió com a protagonista. Organitzada per l’Associcació d’Espectadors del Teatre Clavé, amb la Zona Postdata s’amplia l’oferta de propostes culturals per al públic que assisteixi als actes del Cicle Ainda.

Preu reduït per a joves

‘Zzapping, el concurso’ s’inclou dins del Cicle Ainda, adreçat especialment a públic jove, però amb propostes obertes a tot tipus de públic. Amb tot, als joves entre 13 i 21 anys que disposin del Carnet Ainda, l’entrada per a ‘Zzapping, el concurso’ i la posterior Zona Postdata els costa només 2€, mentre que el preu per al públic en general és de 12€. Les entrades poden adquirir al Teatre Clavé fins 10 minuts abans que comenci la funció. Per informació i reserves, cal trucar al 93 765 05 72.

Més informació: www.teatreclave.cat/programacio/zzapping-el-concurso

Fotografies: Planeta Impro

CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS