AULA DE TEATRE

Divendres d'expressió dramàtica

02/06/2011
El primer divendres de juny, la Sala Gran acollirà la mostra de l'Aula de teatre del Centre de Formació Artística del Teatre Clavé. Enguany, els alumnes que cursen expressió dramàtica al Teatre Clavé portaran a l'escenari les històries de Gianni Rodari. La mostra de l’Aula de teatre serà divendres 3 de juny a les 20h a la Sala Gran del Teatre Clavé. El mateix dia, els alumnes de l’IES Lluís Companys que cursen el crèdit variable d’expressió dramàtica i els participants del taller de teatre de l’S+J de la Creu Roja també mostraran els seus treballs.


Les històries escrites per Gianni Rodari són jocs senzills que poden entendre i fruir tots els infants i giren entorn temes que neixen d’una visió crítica del món, plena de realitat i d’optimisme. Aquests és un dels motius que ha portat a l’elecció de quatre històries de Rodari per a la mostra de final de curs de l’Aula de Teatre del Centre de Formació Artística del Teatre Clavé. “L’amo de la lluna”, “El mag”, “Taxi cap a les estrelles” i “Una tarda de visites” són les trames en què intervindran els alumnes d’expressió dramàtica per mostrar al públic els aprenentatges adquirits durant el curs. La mostra de l’Aula de teatre serà divendres 3 de juny a les 20h a la Sala Gran del Teatre Clavé.

Presentació d’altres treballs de final de curs

El mateix divendres, els alumnes de 3r d’ESO de l’IES Lluís Companys que han cursat el crèdit variable d’expressió dramàtica també mostraran al públic el treball que han fet durant els darrers mesos. En aquest cas, serà a les 12h del migdia a la Sala Gran del Teatre Clavé.

També divendres, just després de la mostra de l’Aula de Teatre, els participants al taller d’expressió dramàtica organitzat conjuntament pel Servei Més Jove (S+J) de la Creu Roja de Tordera i el Teatre Clavé representaran “Persones o personatges?”, una obra en què han treballat durant el curs. En tots tres casos, l’entrada és gratuïta i oberta al públic.

El potencial de l’expressió dramàtica

L'expressió dramàtica és una eina que serveix per descobrir l'expressió teatral a través d'una gran diversitat de vivències creatives i comunicatives. Aquesta activitat artística ajuda a desenvolupar les possibilitats expressives del cos i la veu. L'expressió dramàtica adreçada als infants i joves permet treballar habilitats relacionals i empàtiques cap a un mateix, els altres i l'entorn; i en els adults obre una porta al descobriment de nous camins de creixement personal.Fotografia: Alumnes d'expressió dramàtica (ARXIU).


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS