NEDSNEDSNEDS

Divendres, projecció del film ‘Neds’ de Peter Mullan i després, estrena de la Zona Postdata, un espai organitzat per l’AE

02/02/2011
Divendres 4 de febrer, el Teatre Clavé acull una doble estrena. A partir de les 22h, s’inicia el cicle Ainda amb la projecció de la pel·lícula Neds, de Peter Mullan. I després s’inaugura la Zona Postdata, un espai de trobada que inclou diverses propostes artístiques al mateix recinte del Teatre Clavé. La Zona Postdata està organitzada per l’Associació d’Espectadors del Teatre Clavé (AE) i durant aquesta programació estable, serà present a totes les propostes del Cicle Ainda.


El Cicle Ainda del Teatre Clavé, adreçat especialment a públic jove, obre portes aquest divendres 4 de febrer a les 22h amb la projecció de la pel•lícula Neds, de Peter Mullan. Neds és la història del recorregut d’un jove que passa de ser un nen premiat al a l’escola a un NED (No Educat i Delinqüent). Neds ha estat premiada amb la Concha d’Or a la millor pel·lícula al festival de Sant Sebastià 2010 on, el seu protagonista, Coonor McCarron, també va rebre la Concha de Plata com a millor actor. Neds es projectarà en versió original subtitulada en castellà.

Zona Postdata, espai de tast artístic

Després de la projecció de Neds, s’estrena una novetat del Cicle Ainda: l’anomenada Zona Postdata, un espai de trobada en el mateix recinte del Teatre Clavé on es desenvoluparan diverses propostes artístiques de durada breu i de diversos gèneres, a mode de tast artístic.

En concret, la primera Zona Postdata comptarà amb les actuacions de la companyia GoGoClown, formada per Héctor Pérez i Javi Pastor que presentaran l’espectacle “Show efímero sin final” i, tot seguit, es projectaran els curtmetratges “Tour Eiffel”, de Sylvain Chomet; i “Oktapodi”, premiat amb als Òscars 2009 com al millor curtmetratge d’animació. Organitzada per l’Associcació d’Espectadors del Teatre Clavé, amb la Zona Postdata s’amplia l’oferta de propostes culturals per al públic que assisteixi als actes del Cicle Ainda.

Preu reduït per a joves

Les propostes del Cicle Ainda s’adrecen especialment als joves, però estan obertes a l’assistència de tot tipus de públic. Amb tot, als joves entre 13 i 21 anys que disposin del Carnet Ainda, l’entrada per a Neds i la posterior Zona Postdata els costa només 2€, mentre que el preu per al públic en general és de 5€. Les entrades poden adquirir al Teatre Clavé fins 10 minuts abans que comenci la projecció de la pel·lícula. Per informació i reserves, cal trucar al 93 765 05 72.


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS