#acasaCFA

Durant el confinament, #acasaCFA: l’activitat del Centre de Formació Artística continua, però a distància

09/04/2020
Des del passat 16 de març, quan es va decretar l'estat d'alarma, el Teatre Clavé resta tancat. Malgrat tot, l’activitat del Centre de Formació Artística continua a través d’una altra via: a distància.Tot i que la proximitat i l’aprenentatge presencial és un element gairebé inherent a la formació artística i que l’activitat online no pot substituir-la, durant els dies de confinament el Centre de Formació Artística s’ha reinventat per continuar acostant propostes artístiques a l’alumnat.

Així, els alumnes de sensibilització, música i dansa reben per part del professorat diferents propostes d’activitats i/o segueixen classes online de les seves corresponents matèries. Tot, amb la voluntat que el confinament no retalli la creació́ de coneixement personal i emocional dels alumnes i que sigui un element motivador per estar actius a casa.

Una iniciativa que sota l’etiqueta #aCasaCFA anirem compartint aquests dies a les xarxes socials del Teatre Clavé i del Centre de Formació Artística i en la que us animem a participar-hi amb imatges o vídeos de les sessions del CFA a distància.


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS