CASAL ARTÍSTIC

Durant la setmana blanca, el Teatre Clavé organitza la primera edició del Casal Artístic

24/01/2011
El Casal Artístic és un espai lúdico-formatiu que combina l’educació on el lleure amb la música, la dansa, el teatre i les belles arts. S’adreça a infants nascuts entre el 1999 i el 2006 i es divideix en dues franges horàries: una de matí oberta a tothom i una de tarda per als alumnes del Centre de Formació Artística del Teatre Clavé.Coincidint amb l’anomenada Setmana Blanca, el Teatre Clavé (Tordera) organitza per primera vegada el Casal Artístic, un espai lúdico-formatiu on els participants treballaran de manera transversal quatre disciplines artístiques - la música, la dansa, el teatre i les belles arts - combinades amb l’educació en el lleure. L’aposta pel treball transversal es fonamenta en les potencialitats que ofereix als infants de desenvolupar la creativitat, la imaginació i l’expressivitat.

El Casal Artístic del Teatre Clavé tindrà lloc des del dilluns 28 de febrer fins al divendres 4 de març i s’adreça a infants nascuts entre el 1999 i el 2006 (ambdós inclosos). La primera edició del Casal es divideix en dos torns horaris: un de matí (de 9 a 13h), obert a infants amb coneixements o no de qualsevol de les quatre disciplines artístiques i on es treballarà de manera transversal amb activitats que uneixen més d’una disciplina; i un torn de tarda (de 17 a 19h) pensat per als alumnes del Centre de Formació Artística del Teatre Clavé que participaran en sessions d’especialització en la disciplina escollida.

Les activitats es duran a terme en grups reduïts i estaran guiades per un equip de professionals de cada disciplina artística i monitors de lleure. Les inscripcions es poden fer des del 20 de gener fins al 15 de febrer (ambdós inclosos) de manera presencial al Teatre Clavé, en horari de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 17h a 20h.


>> Consulta tota la informació del Casal Artístic al DÍPTIC INFORMATIU


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS