Durant les festes de Nadal el Teatre Clavé és l’escenari de múltiples activitats

17/12/2010
El concert de Sant Esteve, els pastorets a càrrec de l’ACR Pere Cot, el taller de fanals, la visita del carter reial i els festivals de Nadal de diverses escoles del municipi són alguns dels actes programats per als propers dies.

“Per Nadal, una capsa de joguines” és el títol del concert de Sant Esteve d’enguany que tindrà lloc el diumenge 26 de desembre a les 19.30h a la Sala Gran del Teatre Clavé. En aquesta edició, els alumnes de l’escola de música del Teatre Clavé compartiran escenari amb joves intèrprets professionals en un concert dividit en dues parts. En la primera, interpretaran nadales tradicionals i en la segona - que dóna nom al concert -, s’interpretaran temes del conte infantil “La capsa de joguines”, del qual Claude Debussy en va compondre la música.

D’altra banda, la Fundació Teatre Clavé i la regidoria de Cultura organitzen un any més un taller de construcció de fanals. El taller s’adreça a infants de 4 a 7 anys i tindrà lloc els propers 28 i 29 de desembre de 2010 i 3 de gener de 2011 de 17h a 19h al Teatre Clavé.

Pastorets, missatger reial i festivals de Nadal

Com ja és tradició, l’Associació Cultural i Recreativa (ACR) Pere Cot representarà durant aquests dies els pastorets. En aquest cas, les funcions seran els propers diumenge 2 de gener i el dijous 6 de gener, ambdós a les 19h a la Sala Gran del Teatre Clavé. També al gener, la plaça del poeta Miquel Martí i Pol acollirà la visita del missatger reial, que el diumenge 2 de gener de 12h a 14h recollirà les cartes dels infants que s’hi acostin. Durant la setmana vinent, la Sala Gran del Teatre Clavé també acollirà els festivals de Nadal de les escoles Ignasi Iglesias, Sant Josep i CEIP Tordera.FOTO: Fragment d'una de les il·lustracions d’Andrew Helle del conte infantil “La boîte a joujoux” (La capsa de joguines).


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS