El 10 i 11 de juliol alumnes d’interpretació, dansa i música del CFA porten a escena El Somni d’una Nit d’Estiu de Shakespeare

Divendres 2 de juliol 2021
Serà a les 18h a la Sala Gran del Teatre Clavé i s’emmarca en les mostres de final de curs del Centre de Formació Artística (CFA) del Teatre Clavé. En aquesta ocasió, les entrades per EL SOMNI D’UNA NIT D’ESTIU de William Shakespeare tenen un preu de 8€ i es poden adquirir a les taquilles del Teatre Clavé.

La proposta escènica que presenta l’aula de teatre del Teatre Clavé posa l’accent en abraçar a la vida penjant d'uns versos que incita a l'amor, al joc teatral més pur i, a la vegada, més difícil, la trobada versàtil d'una passió camí d'un bosc, dreceres de capvespres on l'únic possible és la il·lusió que durant una hora llarga hem d'edificar en la mirada de l'espectador, juntament amb la participació de l’escola de dansa i música del Centre de Formació Artística (CFA) del Teatre Clavé.

Una lectura actual del text de Shakespeare en què alumnes i professors de diferents llenguatges escènics i creatius del CFA s’uneixen per portar a escena un espectacle nascut i crescut a en el si del Teatre Clavé.

El somni d’una nit d’estiu s’estrenarà dissabte 10 i diumenge 11 de juliol a les 18h a la Sala Gran del Teatre Clavé. Les entrades tenen un preu de 8€ i es pot adquirir a les taquilles del Teatre Clavé de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 17h a 20h.

El somni d’una nit d’estiu és la darrera de les mostres de fi de curs 2020/2021 del CFA, després de les posades en escena de l’escola de música, l’aula de teatre, l’escola de dansa o els alumnes de sensibilització.


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS