CASAL ARTÍSTIC 2017_TEATRECLAVÉ

El 26 de juny comença el #casalartístic 2017 amb una setantena de participants d’entre 4 i 12 anys

26/06/2017
El #casalartístic s’iniciarà el 26 de juny i es duu a terme en torn de matí a les instal·lacions del Teatre Clavé. Durant cinc setmanes, la setantena de participants d’entre 4 i 12 anys treballaran al voltant dels somnis, el centre d’interès d’enguany. Totes les activitats combinen la pedagogia del lleure i la formació artística, amb la voluntat de fer del #casalartístic un espai en què els participants experimenten i descobreixen per ells mateixos disciplines com la música, la dansa, el teatre i les belles arts des d’una vessant lúdica.Arriba l’estiu i amb ell, una nova edició del #casalartístic del Teatre Clavé. És el setè any que es duu a terme i la filosofia de fons continua essent la mateixa: propiciar als participants un primer contacte amb el fet artístic d’una manera lúdica i potenciar-ne l’expressivitat, la creativitat i la imaginació.

A partir d’aquest paràmetre, durant els matins de cinc setmanes (des del 26 de juny fins el 28 de juliol) els espais del Teatre Clavé acolliran una setantena d’infants, repartits en quatre grups segons l’edat i guiats per monitors i directors de lleure, així com també per professors de diferents disciplines artístiques (música, dansa, teatre, belles arts).
En aquesta edició, el concepte d’els smonis és el punt de partida de les activitats proposades, que es realitzen majoritàriament en espais interiors del Teatre Clavé, però també incorporen sortides a indrets del municipi. Com en les anteriors edicions, els grups de major edat finalitzaran el #casalartístic amb dos dies de colònies a Mas Panella durant el 27 i 28 de juliol.

Durant tot el #casalartístic, les famílies podran seguir de prop les activitats que duen a terme els participants a través del bloc www.casalartisticteatreclave.wordpress.com, espai on periòdicament s’aniran publicant les informacions del dia a dia.


>> Més informació: www.teatreclave.cat/casalartistic


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS