El 29 i 30 de juny acollim l’estrena de l'espectacle EL AMOR BRUJO a càrrec del CFA


L'espectacle, El Amor Brujo (Manuel de Falla / Gregorio Martínez Sierra), nascut i crescut en el sí del Centre de Formació Artística (CFA), s’estrenarà el dissabte 21 i diumenge 22 de novembre a les 18h al Teatre Clavé. Les entrades tenen un preu de 8€ i es poden adquirir a la taquilla del Teatre Clavé o bé al web http://entrades.teatreclave.cat

L'espectacle és a càrrec d’alumnes i professors de diferents llenguatges escènics i creatius del Centre de Formació Artística (CFA) del Teatre Clavé. De fet, el repartiment està format per alumnes adults d’interpretació, juntament amb l’escola de música (coral infantil, coral adults, conjunt de guitarres, piano, violí i violoncel i els alumnes de l’escola de dansa. Així mateix, professors de música, dansa i teatre del CFA completen la fitxa artística de l’espectacle, recomanat per a majors de 8 anys.

EL AMOR BRUJO s’estrenarà el dia 21 de novembr les 18h a la Sala Gran del Teatre Clavé i es podrà tornar a veure el diumenge 22 de novembre a la mateixa hora. Les entrades tenen un preu de 8€ i es pot adquirir per les vies habituals: a través del web http://entrades.teatreclave.cat o bé a les taquilles del Teatre Clavé de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 17h a 20h i el dia de la funció des d’una hora abans de l’inici de l’espectacle.

Durant el juny (29 i 30 de juny) i juliol (data per confirmar) es farà un assaig obert d'audició musical per donar el tret d'inici.

Estaba un bello dia, dormido el Niño-Amor.
A su lado esté el fuego que incendia corazones
Mientras que varias Ninfas con voto de pureza,
Pasaron por allí. La mano virginal
De la más bella virgen, tomó la dulce llama,
Que a legiones de almas había calentado,
Y así, el suave jastial del ardiente deseo,
Fue tomado del sueño por la casta doncella.
Luego apagó la antorcha, en una fuente fría,
Que del fuego del amor, tomó calor perpetuo,
Convertida en un baño que alivia los enfermos.
Esclavo de mi amada, llegué para curarme,
Y aprendí sólo esto: que el fuego del amor,
Aunque calienta el agua, no enfría el corazón.
William Shakespeare.

Aquesta és la darrera de les mostra de fi de curs 2018/2019 del CFA, després que els alumnes de sensibilització, de l’escola de música, de l’escola de dansa, de l’aula de teatre i de l’aula de belles arts hagin anat mostrant durant el mes de juny els projectes realitzats durant aquest curs.

>> Més informació: www.teatreclave.cat/cfa

Fotografia: Xavi Palomera Fotografies (trobareu l'original al peu de pàgina)


Documents

CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS