El 4, 5 i 6 de maig, l'Escola la Roureda puja a l'escenari per mostrar el treball realitzat amb el Centre de Formació Artística

Dimarts 4 de maig de 2021
Durant el curs 2020/2021, l'Escola la Roureda ha realitzat el projecte artístic i creatiu, a través de sessions dissenyades i guiades per professionals del Centre de Formació Artística (CFA) del Teatre Clavé, l'alumnat d'Educació Primària ha treballat en horari lectiu. Enguany, i a causa de la incertesa sanitària del curs, s'ha realitzat una versió reduïda i es presentarà en format de classe oberta per a les famílies.

Aquest curs 2020/2021 el Centre de Formació Artística (CFA) del Teatre Clavé, integrat per l'Escola de música, l'Escola de dansa, l'Aula de Teatre, l'Aula de belles arts i l'àrea de sensibilització ha sumat, un curs més, esforços amb l'escola La Roureda de Tordera per dur a terme el projecte, tot i que adaptada a la situació actual.

Cada classe ha realitzat 4 sessions on s'ha investigat i experimentat a través de l'expressió dramàtica i el moviment. La mostra es farà amb un format de classe oberta, on les famílies podran viure de prop què és el que han desenvolupat durant aquests mesos, tant individualment com en grup.

Els alumnes de l'Escola la Roureda pujaran a l'escenari durant les tardes del 4, 5 i 6 de maig de 2021, en un nou format que permet garantir les mesures de seguretat.

Aquest projecte compta amb el suport de SUNTORY GROUP, empresa que té a Tordera la seu del centre tecnològic més gran d'Europa i que per segon any consecutiu ha renovat la confiança amb el Teatre Clavé.


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS