El 6 de gener l’ACR Pere Cot porta TORNEN ELS PASTORETS al Teatre Clavé

Dimecres 5 de gener de 2022
Sota la direcció de Ariadna Vergés, TORNEN ELS PASTORETS amb l’adaptació de la Glòria Prunera, es podran veure al Teatre Clavé el 6 de gener a les 19h. Les entrades tenen un preu de 7€ i es poden adquirir a les taquilles del Teatre Clavé en horari de 9h a 14h i el dia de la funció des d’una hora abans de l’inici.

Al 2020 i degut a la pandèmia, no es va poder dur a terme, però com era habitual en les festes de Nadal, l’Associació Cultural i Recreativa (ACR) Pere Cot porten a l’escenari del Teatre Clavé els tradicionals pastorets, enguany sota la direcció de Ariadna Vergés i l’adaptació de la Glòria Prunera.

TORNEN ELS PASTORETS es podrà veure el dijous 6 de gener a les 19h. Les entrades tenen un preu de 7€ i es poden adquirir a les taquilles del Teatre Clavé en horari de 9h a 14h i el dia de la funció des d’una hora abans de l’inici de l’espectacle, el dia 6 de gener al matí el Teatre Clavé romandrà tancat.


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS