LES SUPERTIETES_TEATRECLAVÉAKARI_TEATRECLAVÉOPERA DEI PUPI_TEATRECLAVÉ

El 7 d’octubre continua la programació familiar amb LES SUPERTIETES, premi al millor espectacle de La Mostra d'Igualada 2016

02/10/2017
L’espectacle de la companyia Les Bianchis està basat en el llibre de l’Empar Moliner titulat Contes infantils contra tot pronòstic i posa sobre l’escenari una la història de la Queralt i l’ajuda de les seves amigues per aprendre tot allò que cal per ser una supertieta. LES SUPERTIETES es podrà veure al Teatre Clavé el dissabte 7 d’octubre a les 18h.
Les entrades tenen un preu de 6€ i es poden adquirir al web www.teatreclave.cat o bé a la taquilla del Teatre Clavé. L’Associació de Comerciants Tordera Centre patrocina el Cicle familiar i ofereix als seus clients descomptes de 2€ en les entrades.La Queralt, una investigadora peculiar, serà tieta. Això l’alegra molt, però al mateix temps l’entristeix perquè creu que no ho sabrà fer. Per això sol·licita ajuda a les seves amigues de sempre, la Magda, una empresaria de mitjons, i la Bàrbara, una àrbitre de futbol, que són tietes des de fa molt de temps. A l’espectacle LES SUPERTIETES, la Queralt descobrirà amb els contes, la màgia i les seves amigues com convertir-se en una SUPERTIETA. Interpretat per la companyia Les Bianchis, LES SUPERTIETES va rebre al 2016 el premi al millor espectacle de La Mostra d’Igualada i ara arriba a Tordera en el si del cicle familiar.

En concret, LES SUPERTIETES es podrà veure al Teatre Clavé el dissabte 7 d’octubre a les 18h. Les entrades tenen un preu de 6€ i es poden adquirir al web www.teatreclave.cat o bé a la taquilla del Teatre Clavé de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 17h a 20h i el dia de la funció des d’una hora abans del seu inici. L’Associació de Comerciants Tordera Centre patrocina el Cicle familiar i ofereix als seus clients descomptes de 2€ en les entrades.

Així mateix, per als espectacles del Cicle familiar el Teatre Clavé compta amb el paquet EN FAMÍLIA que permet adquirir tres entrades per un mateix espectacle familiar a un preu de 12€ i o quatre entrades per un mateix espectacle familiar per 15€. El paquet EN FAMÍLIA es ven exclusivament a la taquilla del Teatre Clavé. Tota la informació sobre entrades i descomptes es pot consultar al web entrades.teatreclave.cat

Més espectacles familiars

Després de LES SUPERTIETES, el cicle familiar dels darrers mesos de 2017 compta amb d’altres propostes artístiques com ara l’espectacle OPERA DEI PUPI, el teatre tradicional de marionetes originari de Sicília, nascut a la meitat del segle XIX i declarat Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat per la UNESCO que arribarà a Tordera de la mà dela Compagnia Opera dei Pupi Brigliadoro de la ciutat de Palerm el proper 11 de novembre.

Per als més menuts, la programació de tardor del Teatre Clavé inclou un dels espectacles emmarcats en la 13a edició del festival El més petit de tots que se celebra a diversos teatres de Catalunya. En aquesta ocasió, la companyia Da.Te Danza portarà a l’escenari del Teatre Clavé l’espectacle AKARI, una proposta de dansa contemporània al voltant de la llum amb una posada en escena molt cuidada i poètica, pensada, precisament, per al públic més petit. I finalment, el cicle familiar també compta amb una altra pel·lícula d’animació: la recent estrenada CAPITÀ CALÇOTETS basada en la saga de llibres infantils d’aquest peculiar superheroi.

>> Més informació: www.teatreclave.cat/estable


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS