EL BALLET DE BARCELONA porta a l’escenari El Trencanous

Dimarts 15 novembre 2022
Arriba a Tordera el diumenge 20 de novembre les 18h, en una ocasió per veure El Trencanou, un viatge de somnis on la protagonista troba la seva força interior que desconeixia tenir. Les entrades per EL TRENCANOUS tenen un preu de 20€ si es compren dies abans de l’espectacle a la taquilla del Teatre Clavé.

EL TRENCANOUS del Ballet de Barcelona arriba al Teatre Clavé per presentar un clàssic:

El Trencanous | Quan el rellotge marca les dotze la nit de Reis, l’oncle Deulofeu arriba a casa de la Clara i l’Eloi, fent entrega d’un peculiar Trencanous a la jove. Un cop adormida, la valenta i atrevida Clara, lluita amb ratolins entremaliats, i junt amb el seu Trencanous s’endinsa en un preciós viatge travessant una tempesta d’hivern, fins a arribar al Món dels Dolços. Un meravellós món ple de màgia i fantasia on tots dos són rebuts amb danses dels diferents dolços de cada cultura: la Xocolata espanyola, el Te xinès, el Cafè de l’Aràbia, el Massapà francès, els Bastons de Menta russos, i les Neules i Carquinyolis catalans..

El Ballet de Barcelona és la companyia sota la direcció de Carles Renedo (Barcelona) i Chase Johnsey (Florida), ballarins tots dos amb una llarga trajectòria en el món de la dansa. Neix com a referent internacional, on els seus integrants, de catorze nacionalitats diferents, destaquen per la seva versatilitat i talent.

Les entrades per EL TRENCANOUS tenen un preu de 20€ si es compren dies abans de l’espectacle i de 23€ si s’adquireixen a taquilla el mateix dia de la funció. El canal de venda d’entrades és a les taquilles del Teatre Clavé de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 17h.


>>Més informació:

CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS