VICTOR MANUELVICTOR MANUELVICTOR MANUEL

El cantant Víctor Manuel actua diumenge al Teatre Clavé amb un concert biogràfic titulat ‘Vivir para cantarlo’

31/01/2011
La del Teatre Clavé serà la primera actuació que el cantant farà aquest any a Catalunya, després que el 2010 portés la gira a Sant Cugat, Castelldefels i Badalona. El concert de Víctor Manuel serà el proper diumenge 6 de febrer a les 19h a la Sala Gran Teatre Clavé.


‘Vivir para cantarlo’ és un repàs íntim de les cançons de Víctor Manuel, on el mateix artista explica com van sorgir alguns dels temes que considera fonamentals en la seva trajectòria musical, que va començar al 1967. Conegut per ser la parella musical d’Ana Belén, a ‘Vivir para cantarlo’ Víctor Manuel actua en solitari en un concert on només la música i la paraula en són les protagonistes. ‘Cobarde’, ‘Tren de madera’, ‘Corazón tendido’ o ‘Sólo pienso en ti’ seran alguns dels temes que interpretarà al llarg de les prop de dues hores de concert, acompanyat només per dos músics en un espai mínim i amb una direcció escènica senzilla i teatral dissenyada per José Carlos Plaza.

Estrenat el 14 de febrer de 2009 a Avilés (Astúries), ‘Vivir para cantarlo’ suma prop de 90 funcions, més de 50.000 espectadors i ha passat per gairebé totes les Comunitats Autònomes. Amb tot, el Teatre Clavé és un dels únics teatres de Catalunya que acull una de les funcions de la gira de Víctor Manuel, després que l’any passat actués a Sant Cugat, Castelldefels i Badalona.


Venda d'entrades

‘Vivir para cantarlo’ serà al Teatre Clavé el proper diumenge 6 de febrer a les 19h. Les entrades tenen un preu de 18€ i es poden adquirir al Teatre Clavé fins una hora abans de la funció o bé reservar al telèfon 937 650 572. Els descomptes es poden consultar a www.teatreclave.cat/entrades


>> Més informació: www.teatreclave.cat/programacio/vivir_para_cantarlo


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS