El casal artístic del Teatre Clavé clausura l’edició d’enguany amb una mostra oberta al públic

La mostra tindrà lloc aquest dimecres a la Sala gran del Teatre Clavé i és oberta a tothom.
El casal artístic 2019 ha aconseguit una valoració d’excel•lència entre els seu usuaris/es

Mostra final

Ja hem entrat a la recta final del Casal Artístic. El proper dimecres 31 de juliol a les 12h a la Sala Gran del Teatre Clavé es durà a terme una representació on es mostraran les diverses disciplines i activitats treballades durant aquestes setmanes. I us hem de dir, que tant els nens i nenes, com els monitors, ens ho hem passat d’allò més bé!

Com ja sabeu, el Casal artístic es tracta d’un espai lúdico-formatiu en què es propicia que els participants tinguin un primer contacte amb el fet artístic d’una manera senzilla i propera.
En aquest sentit, l’educació en el lleure es combina amb la música, la dansa, el teatre ,les belles arts i circ en una fórmula que afavoreix el desenvolupament de la creativitat i la imaginació.

Valoració del casal artístic 2019: Excel•lent

Durant l’última setmana del casal realitzem una enquesta als pares i mares on es valoren les activitats i especialitats ofertes, les colònies a Mas Panella, l’equip de monitors i la temàtica general del casal d’enguany (Escola de màgia), entre d’altres.

Des del Teatre Clavé estem molt contents de les valoracions rebudes on s’ha obtingut una qualificació d’excel•lència en cada un dels apartats i agraïm els suggeriments ja que són de gran ajuda per tal de millorar i oferir un bon servei.


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS