CasalArtístic_Pràctiques

El #casalartístic del Teatre Clavé busca monitors de lleure en pràctiques

07/05/2018
Les persones interessades cal que estiguin en procés d’obtenció del títol de monitor/a de lleure i tinguin disponibilitat per fer les pràctiques durant el període del #casalartístic, que es durà a terme des del 25 de juny fins el 31 de juliol en torn de matí al Teatre Clavé.

Des de l’equip del #casalartístic 2018 del Teatre Clavé busquem persones que estiguin en procés d’obtenció del títol de monitor/a de lleure i que vulguin fer-ne les pràctiques al #casalartístic d’estiu d’aquest equipament. El #casalartístic es durà a terme des del 25 de juny fins al 31 de juliol en torn de matí (de 8.30h – 13h) al Teatre Clavé i s’adreça a infants de 3 a 14 anys.

Les persones interessades a dur a terme les pràctiques de monitor/a de lleure cal que enviïn el currículum a clave@teatreclave.cat indicant a l’assumpte “pràctiques casal artístic 2018”.

El #casalartístic és un espai lúdico-formatiu en què es propicia que els participants tinguin un primer contacte amb el fet artístic d’una manera senzilla i propera. En aquest sentit, l’educació en el lleure es combina amb la música, la dansa, el teatre i les belles arts en una fórmula que afavoreix el desenvolupament de la creativitat i la imaginació. Enguany, el #casalartístic del Teatre Clavé arriba a la vuitena edició.


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS