El #casalartístic del Teatre Clavé ja és aquí i celebra 10 anys!

Dilluns 26 d’abril de 2021
El #casalartístic s’adreça a infants nascuts entre el 2017 i el 2007 i combina l’educació en el lleure amb la música, la dansa, el teatre i les belles arts. Les inscripcions s'inicien el dilluns 3 de maig i es poden formalitzar fins a l'1 de juny o fins a exhaurir places.(PLACES LIMITADES)

Des de fa 10 anys, el Teatre Clavé aprofita els mesos d’estiu per organitzar el #casalartístic. El #casalartístic és un espai lúdico-formatiu en què es propicia que els participants tinguin un primer contacte amb el fet artístic d’una manera senzilla i propera. En aquest sentit, l’educació en el lleure es combina amb la música, la dansa, el teatre i les belles arts en una fórmula que afavoreix el desenvolupament de la creativitat i la imaginació.
El #casalartístic s’adreça a infants de 3 a 14 anys (nascuts entre el 2017 i el 2007) i es durà a terme des del 28 de juny fins el 30 de juliol en torn de matí (de 8.45 h a 13 h). Com en les anteriors edicions, les activitats es realitzaran tant en espais interiors com exteriors del Teatre Clavé i estaran guiades per un equip format per monitors/es de lleure i professionals de les diferents disciplines artístiques.
Les inscripcions es poden formalitzar des del 3 de maig fins l’1 de juny al Teatre Clavé en horari de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 17h a 20h o bé enviant per correu electrònic el formulari d’inscripció que es troba al web www.teatreclave.cat/casalartistic. PLACES LIMITADES
>> Més informació:
www.teatreclave.cat/casalartistic


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS