El Centre de Formació Artística del Teatre Clavé ha obert les inscripcions pel curs 2024-2025!

Dijous 2 de maig de 2024

Estem encantats d'anunciar que el Centre de Formació Artística del Teatre Clavé ha obert les inscripcions per al curs 2024-2025!

El Centre ofereix als estudiants l'oportunitat de desenvolupar-se a través de diverses disciplines artístiques, com la dansa, el teatre, la música, les belles arts i la sensibilització artística per als més petits.

El nostre enfocament pedagògic permet als estudiants avançar al seu propi ritme en un viatge creatiu i personal, dotant-los de les eines, habilitats i coneixements necessaris per entendre's a ells mateixos, al món i al seu entorn amb profunditat i perspectiva crítica.

En aquest procés, els participants es perceben a ells mateixos com a éssers capaços de volar, gaudint de la llibertat a través d'una comprensió profunda del seu significat, tot mantenint una cura activa de la comunitat.

El Centre de Formació Artística del Teatre Clavé ofereix un ensenyament artístic integral a través de les seves diverses disciplines, que inclouen dansa, teatre, música i belles arts.

Per obtenir més informació o inscriure't, visita el Teatre Clavé o la nostra web, a l'apart Centre de Formació Artística, on trobareu el formulari online.


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS