Mostres Curs 2019-2020

El CFA es prepara per tancar el curs 2019/2020 a partir del 15 de juny

12/06/2020
Per acomiadar el curs, els alumnes i professors del Centre de Formació Artística(CFA), han preparat un tancament de curs d’una manera diferent que reflectirà com s’ha viscut la formació a distància d’aquests últims mesos. D’aquesta manera, encara que no pugui ser com les mostres d’anys anteriors, podrem gaudir del treball que s’ha realitzat durant l’any. Les mostres, són gratuïtes i d’accés obert a tothom.

ESCOLA DE MÚSICA
Els alumnes de l’Escola de Música realitzaran audicions on-line de dilluns a divendres de 19h a 20h, a partir de les 21h de cada dia les podreu trobar a www.youtube.com/teatreclave .

DILLUNS, 15 de juny, piano i cant.
DIMARTS, 16 de juny, piano.
DIMECRES, 17 de juny, violí i cant.
DIJOUS, 18 de juny, guitarra.
DIVENDRES, 19 de juny, violoncel i piano.

ESCOLA DE DANSA
En format audiovisual, les alumnes de l’Escola de Dansa presentaran el treball que han dut a terme durant el curs. A través de coreografies apreses a distància ens mostraran quines és la nova normativa de seguretat de la Sala Gran del Teatre Clavé.
El divendres 26 de juny s’estrenarà l’audiovisual a les nostres xarxes socials.

AULA DE TEATRE
Després d’aquests mesos, els alumnes de l’Aula de Teatre es retrobaran, seguint totes les mesures de seguretat pertinents, per compartir sensacions del confinament i per a crear el tancament del curs. Aquest serà un audiovisual on, a través d’una petita posada en escena d’ un fragment del llibre "Metafísica de los tubos" de l’Amélie Nothomb, es combinarà veu, cos i expressió.
El dijous 25 de juny s’estrenarà l’audiovisual a les nostres xarxes socials.

AULA DE BELLES ARTS
Durant el curs, les alumnes de l’Aula de Belles Arts, han treballat la fotografia i com explicar històries a través d’elles. Des d’una mirada digital i analògica, han captat emocions, pensaments i moments. Han jugat amb la llum i les ombres, el moviment del cos i l’abstracció d’idees. Donant com a resultat, una sèrie d’imatges amb la tècnica de la cianotípia. Des del 15 de juny i fins al 3 de juliol es podrà gaudir de l’exposició de les fotografies a la façana de la Plaça Miquel Martí i Pol, sota el títol 35mm de records blaus.

SENSIBILITZACIÓ
L'equip de professors de Sensibilització, ofereixen la possibilitat, a les famílies que hi estiguin interessadess, de realitzar una sessió de tutoria individualitzada per valorar el curs i acomiadar-se. Amb totes les mesures de seguretat i higiene pertinents.
Els alumnes de Sensibilització 3 (S3) acaben la primera etapa del CFA i a partir del proper curs, caldrà escollir en quina o quines disciplines del CFA volen seguir la seva formació.

Les sessions de tutoria es realitzaran dimecres 17 i dijous 18 de juny, des de les 16h fins a les 18h en torns de 10 minuts de durada aproximadament i 5 minuts entre un torn i altre.

Cal inscriure's trucant al Teatre Clavé i escollint el torn horari que preferiu.


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS