El darrer divendres es va dur a terme la reunió d’inici de curs amb les famílies dels infants del Centre Obert el Caliu

Dimarts 19 d’octubre 2021
Les famílies, infants i educadores del Centre Obert el Caliu, van assistir a una reunió de benvinguda al curs 2021/2022, on des del Teatre Clavé i el CFA, conjuntament amb la regidora de Serveis Socials de l’Ajuntament de Tordera, es va presentar l’activitat que realitzaran els infants.

El divendres 15 d'octubre, les famílies i infants del Centre Obert el Caliu va assistir a una reunió d'inici de curs on se'ls va presentar el contingut que els infants treballaran durant l'any.

Després, les famílies van fer un petit recorregut per les instal·lacions que els infants utilitzaran durant el curs amb els professionals del Centre de Formació Artística (CFA) del Teatre Clavé, integrat per l'Escola de música, l'Escola de dansa, l'Aula de Teatre i l'Aula de belles arts.

Aquest projecte té la voluntat d’oferir la formació artística com a element d’inclusió social, on poder desenvolupar-se íntegrament. L’art, com a un aspecte essencial pel desenvolupament cognitiu i pel creixement personal i emocional dels infants.


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS