PASTORETSPASTORETS

El dia de Reis, segona i darrera funció dels pastorets a càrrec de l’ACR Pere Cot

05/0/2011
Després d’una primera representació el passat diumenge 2 de gener, l’Associació Cultural i Recreativa (ACR) Pere Cot oferirà una segona funció dels pastorets el dijous 6 de gener de 2011 a partir de les 19h a la Sala Gran del Teatre Clavé. Les entrades tenen un preu de 6€ i es podran adquirir al Teatre Clavé fins 10 minuts abans que comenci la funció.Prop de 300 persones van assistir el passat 2 de gener a la representació dels pastorets que va dur a terme l’ACR Pere Cot al Teatre Clavé. La segona funció que oferiran serà coincidint amb el dia de Reis, és a dir, dijous 6 de gener a partir de les 19h a la Sala Gran del Teatre Clavé.

Enguany, més d’una cinquantena de persones de l’entitat cultural participaran en la posada en escena de “La Flor de Nadal”, de Francesc d'Assís Picas (1954). Segons l’organització, la proposta de l’ACR Pere Cot introdueix a l’obra original alguna modificació, com ara algun ball o cant, però tot i això, respecta al màxim el text d’Assís.

Els pastorets estan organitzats per l’ACR Pere Cot, amb la col·laboració de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Tordera, la Fundació Teatre Clavé i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS