El Fòrum Teatre i Cultura porta al Teatre Clavé FUITA el cap de setmana del 26 i 27 de novembre

Dimarts 22 novembre 2022
De FUITA se’n faran dues funcions: una, el dissabte 26 de novembre a les 18h i l’altra, l’endemà diumenge 27 de novembre a les 18h. Les entrades tenen un preu de 6€ i es poden adquirir a les taquilles del Teatre Clavé de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 17h a 20h i els dies de l’espectacle des d’una hora abans de l’inici de la funció.


FUITA explica la història d’un alt càrrec del govern acaba de dimitir per un afer de corrupció. Desesperat, decideix acabar amb la seva vida, però abans truca una prostituta per acomiadar-se del món amb bon gust de boca. Sense donar temps que la professional arribi, algú truca a la porta del seu xalet. És una venedora d’estris per la cuina. Aquesta visita canviarà la seva visió de la vida i el portarà a prendre un seguit de decisions impensables fins llavors. El que el nostre home no sap és que està entrant a formar part d’una comèdia d’estafadors.

Una obra de Jordi Galcerán, dirigida per en Pere Vendrell, una obra que porta l’entitat torderenca Fòrum Teatre i Cultura (FTC) es podrà veure en dues ocasions a la Sala Gran del Teatre Clavé.

La primera, el dissabte 26 de novembre a les 18h i la segona, l’endemà diumenge 27 de novembre a les 18h. Les entrades tenen un preu de 6€ i es poden adquirir a les taquilles del Teatre Clavé de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 17h a 20h i els dies de l’espectacle des d’una hora abans de l’inici de la funció. Per a reserves es pot trucar al telèfon 937650572.


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS