El Fòrum Teatre i Cultura porta al Teatre Clavé INDIGENTS el cap de setmana del 20 i 21 de novembre

Dilluns 15 novembre 2021
De INDIGENTS se’n faran dues funcions: una, el dissabte 20 de novembre a les 19h i l’altra, l’endemà diumenge 21 de novembre a les 19h. Les entrades tenen un preu de 8€ i es poden adquirir a les taquilles del Teatre Clavé de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 17h a 20h i els dies de l’espectacle des d’una hora abans de l’inici de la funció.

INDIGENTS explica que la corrupció és una de les malalties del segle XXI, que emmalalteix la societat en la que vivim, però és aquesta una malaltia pròpia d'un sector concret de la població com és la classe política? O podem trobar-la fins i tot en l'últim dels escalafons de la societat? En Zam, el General i la Gats, entre d'altres, ens respondran a aquesta qüestió des de la seva remota i amagada "vivenda": un forat del metro abandonat. Aquest grup d'indigents ens demostraran com la corrupció traspassa despatxos i cercles de poder, com pot arribar a contagiar a una persona que viu en la màxima indigència. Encara que...

Dirigida per en Rosa Mas, una obra que aquestporta l’entitat torderenca Fòrum Teatre i Cultura (FTC) es podrà veure en dues ocasions a la Sala Gran del Teatre Clavé.

La primera, el dissabte 20 de novembre a les 19h i la segona, l’endemà diumenge 21 de novembre a les 19h. Les entrades tenen un preu de 8€ i es poden adquirir a les taquilles del Teatre Clavé de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 17h a 20h i els dies de l’espectacle des d’una hora abans de l’inici de la funció. Per a reserves es pot trucar al telèfon 937650572.


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS