El Fòrum Teatre i Cultura porta al Teatre Clavé A TERRA el cap de setmana del 7 i 8 d’octubre

Dilluns 2 d’octubre 2023
A TERRA se’n faran dues funcions: una, el dissabte 7 d’octubre a les 19h i l’altra, l’endemà diumenge 8 d’octubre a les 19h. Les entrades tenen un preu de 10€ i es poden adquirir a les taquilles del Teatre Clavé de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 17h a 20h i els dies de l’espectacle des d’una hora abans de l’inici de la funció.


A TERRA narra A Terra narra nou històries, totes elles succeeixen en un aeroport. Històries corrents de desconeguts que conecten, amics que viatgen al passat, retrobaments fortuïts, de gent que somia, de la familia que un té i de la que un escull.
Històries amb molt per explicar, plenes d’humor, plors, dubtes, d’il·lusions, somnis, pors… Acompanyades amb música en viu.

Si la desició més important de la teva vida depengués d’agafar un vol o no, tu què faries?

Una obra escrita i dirigida per Clàudia Puig Moysset, una obra que porta l’entitat torderenca Fòrum pel Teatre i la Cultura (FTC) es podrà veure en dues ocasions a la Sala Gran del Teatre Clavé.

La primera, el dissabte 7 d’octubre a les 19h i la segona, l’endemà diumenge 8 d’octubre a les 19h. Les entrades tenen un preu de 10€ i es poden adquirir a les taquilles del Teatre Clavé de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 17h a 20h i els dies de l’espectacle des d’una hora abans de l’inici de la funció. Per a reserves es pot trucar al telèfon 937650572.


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS