EL MÉS PETIT DE TOTS 2017_teatreclavéAKARI_teatreclavéAKARI_teatreclavé

El festival EL MÉS PETIT DE TOTS arriba dissabte al Teatre Clavé amb l’espectacle AKARI de la companyia andalusa Da.Te Danza

15/11/2017
AKARI vol dir llum en japonès i és també la nova producció de la companyia andalusa Da.Te Danza que investiga, a través de la dansa, les propietats de la llum i la seva particular forma de viatjar per l’aire. AKARI es podrà veure al Teatre Clavé de Tordera el proper dissabte 18 de novembre en dues funcions: 17h i 18h.

Aquest és el cinquè any que el Teatre Clavé de Tordera participa a El Més Petit de Tots, el festival internacional d’arts escèniques per als més petits (0 – 5 anys) que es duu a terme durant el mes de novembre a diversos teatres i ciutats de Catalunya.Aquest mes de novembre el Teatre Clavé acull un dels espectacles inclosos a l’actual edició del festival El més petit de tots: Akari de la companyia de Granada Da.Te Danza.

AKARI és un espectacle de dansa contemporània que, de la mà del coreògraf Omar Meza, investiga les propietats de la llum i la seva particular forma de viatjar per l’aire. La llum, la penombra, l’ombra i la foscor. La necessitat que tenim tots i cadascun de nosaltres d'acostar-nos a una font de llum i d’escalfor, però també d’aclucar els ulls quan ho fem. A través de la dansa, la llum interior de cadascú de nosaltres brilla d’una forma especial i única.

AKARI està recomanat per a infants de 2 a 4 anys i es podrà veure al Teatre Clavé el proper dissabte 18 de novembre en dues funcions d’aforament reduït: la primera a les 17h i la segona, a les 18h.

Les entrades tenen un preu de 6€ i es poden adquirir al web http://entrades.teatreclave.cat" o bé a la taquilla del Teatre Clavé en horari d’atenció al públic. L’Associació de Comerciants de Tordera Centre ofereix als seus clients descomptes de 2€ per aquesta funció. Així mateix, el Teatre Clavé també ofereix l’opció d’adquirir els paquets En família!, és a dir, tres entrades per un mateix espectacle per un preu de 12€ o bé quatre entrades per un mateix espectacle per un preu total de 15€.

El Més Petit de Tots

Akari s’inclou a la programació de la 13a edició d’El Més Petit de Tots, el festival internacional d’arts escèniques per als més petits que té lloc des de l’11 fins el 26 de novembre a 11 ciutats i 14 teatres del territori català, entre elles i per cinquè any consecutiu, Tordera.

El Més Petit de Tots és un festival de referència, singular i únic ja que mostra els millors espectacles internacionals, nacionals i contemporanis destinats a aquesta franja d'edat: infants de 0 a 5 anys. És un aparador per a mostrar creacions artístiques de qualitat i de proximitat i un referent per aquest sector artístic tan poc desenvolupat en el nostre país.

>> Més informació: www.teatreclave.cat/estable/akari


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS