GRU, EL MEU DOLENT PREFERITGRU, EL MEU DOLENT PREFERITGRU, EL MEU DOLENT PREFERIT

El film d’animació ‘Gru, el meu dolent preferit’ es projectarà dissabte a la tarda al Teatre Clavé

15/02/2011
La pel·lícula s’emmarca en el Cicle familiar i es projectarà en català dissabte 19 de Febrer a les 18h. Les entrades tenen un preu de 5€ i es poden adquirir al Teatre Clavé fins 10 minuts abans que s’iniciï la projecció. Els establiments adherits a l’Associació de Comerciants Tordera Centre regalen 2€ de descompte en l’entrada.

‘Gru, el meu dolent preferit’ explica la història del dolent Gru que ha decidit robar la lluna. I per fer-ho, compta amb el suport dels minions, un exèrcit de criatures grogues que obeeixen les seves ordres. Res pot impedir el robatori, excepte la tossuderia de tres nenes òrfenes.

Dirigida per Pierre Cofin, Chirs Renaud i Sergio Pablo i estrenada al 2010, ‘Gru, el meu dolent preferit’ ha rebut 7 nominacions als Premis Annie, entre ells com a millor pel·ícula d’animació.

Descompte en les entrades

‘Gru, el meu dolent preferit’ es projectarà en català el proper dissabte 19 de febrer a les 18h al Teatre Clavé. Les entrades tenen un preu de 5€ i es poden adquirir presencialment al Teatre Clavé o bé reservar al telèfon 93.765.05.72.

Com ja és habitual en els espectacles del Cicle familiar, les botigues adherides a l’Associació de Comerciants Tordera Centre ofereixen als seus clients un descompte de 2 euros per a aquest espectacle. El descompte no és acumulable a d’altres i únicament és aplicable a una funció.


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS