FTC_ELS RELATS DE L'ESCRIPTOR

El FTC porta aquest cap de setmana al Teatre Clavé una adaptació de contes de Txèkhov que han titulat ELS RELATS DE L’ESCRIPTOR

15/05/2017
Dirigida per en Marc Romagosa, l’espectacle del Fòrum pel Teatre i la Cultura (FTC) es podrà veure al Teatre Clavé el dissabte 20 de maig a les 21h i el diumenge 21 de maig a les 19h. Les entrades tenen un preu de 6€ i es poden adquirir a les taquilles del Teatre Clavé de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 17h a 20h i els dies de la funció des d’una hora abans que comenci l’espectacle.Aquest proper cap de setmana, el Fòrum pel Teatre i la Cultura (FTC) porta al Teatre Clavé un nou espectacle. En aquesta ocasió han optat per fer una adaptació de relats de l’escriptor Txèkhov en una proposta titulada ELS RELATS DE L’ESCRIPTOR que comptarà amb nou actors en escena sota la direcció d’en Marc Romagosa.

Ambientat en el segle XIX a Rússia, l’espectacle té una durada d’uns 90 minuts i compta amb un repartiment integrat per la Marta Martínez, en Ramon Roig, en Pol Ribot, la Nagore Bachiller, en Dídac Vidal, la Marta Martos, en Jesús Galiano, la Maria Jordà i en Marc Romagosa.

ELS RELATS DE L’ESCRIPTOR es podrà veure el dissabte 20 de maig a les 21h i diumenge 21 de maig a les 19h a la Sala Gran del Teatre Clavé. Les entrades tenen un preu de 6€ i es poden adquirir a les taquilles del Teatre Clavé de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 17h a 20h i els dies de la funció des d’una hora abans que comenci l’espectacle. Per a reserves es pot trucar al telèfon 937650572.


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS